Hallott már valaki erről a 'tankolj vizet'-ről? Próbáltátok esetleg?
Aki nem tudja, miről van szó:
mi a tapasztalat? Tényleg csökken a fogyasztás? Mi egy 1000köbcentisbe szeretnénk rakatni.
Megéri?
na ne...
ha megnézted volna az eddigi kérdéseket, láttál volna 736543345 választ, hogy mekkora kamu
totalcaros szakik tesztelték, és több lett a fogyasztás, nem hogy kevesebb
kb annyira hatékony mint a mellnövesztő, pénisznövelő szerek
jó esetben nem lesz tőle baj...
Remek parasztvakítás! A magyar szürkeállomány újabb leleményes állomása! Na nem a találmány tekintetében, hanem az átverésben. Erről a Totalcar már csinált tesztet, semmit nem ér a cucc.
Ráadásul hozzá nem értő fogalmazta a cikket, egy szaki sosem írna olyat, hogy "robbanás közben", ugyanis nincs robbanás a belsőégésű motorban.
A többi elképesztő baromságot nem is kommentálom.
Autószerelőnek tanultam, de ez kiveri a biztosítékot.
Ez röviden hidrogént von ki a vízből vagyis mindegy ha hidrogént tankol az ember egy hidrogén töltő állomáson és a hagyományos foszilis üzemanyagokhoz képest kevesebb mint afelébe kerűl bár ez magyar országon nem divat még.
Egyébként az igaz hogy hidrogénból kevesebbet esznek az autók és ateljesítmény is nő ugyanis a hidrogén több kalóriával rendelkezik mint abenzin,dízel vagy asima autó gáz :)
Nem véletlenűl hidrogént égetnek az űrhajók is mikor kilövik őket
"A Totalcar is megmondta"
Na az ő szavukra aztán lehet adni, igazi szakmai lap. Ha a TC megmondta, az úgy is van, mert ott bizony nagy autóipari tapasztalattal rendelkező járműmérnökök dolgoznak. Nem kérem, ott csak pár Indexes majom bohóckodik. Persze Csikós legalább vicces, de Winkler meg a kompániája hetente tesz tanubizonyságot a hülyeségről.
Amúgy tényleg nem fogyaszt kevesebbet az autó, de a károsanyag kibocsátás javul. Aki viszont egy kicsit ért az ECU programozáshoz, biztos, hogy jobb adatokat is ki tudni hozni egy ilyen kütyüvel ellátott autóból.
Hááát ez a ág valóban nem éppen jó.Magyarországon ahogy keresgéltem kb.7-8 HHo-val foglalkozó céget találtam de ebből csak 1 van (www.saskahho.hu) ami hivatalosan működik is meg van tanusítványa,rengeteg rferenciája,számla képes cég...A gyártóval beszéltem és nem akart rábeszélni,normális,megmutatta a hho működését tesztpadon és az autóban is,valamint kiadta a telefonszámokat és feltudtam hívni az eddigi vásárlókat én eddig róluk csak jót hallottam és miután beszéltem a gyártóval vettem is készüléket.A fogyasztásom csökkent,a lóerőm jelentősen megnőt állat lett az autóm,a motor úgy kitisztult mintha új lenne,a szerelőm sem akart hinni a szemének,semmi koromlerakódás nincs és a co-ja az autómnak szinte 0:)
Én ajánlani tudom őket! 1 éve használom a készüléket de eddig soha semmi baja nem volt és az egy éves kötelező szervizre is elvittem ahol ingyen átnézték és nagyon rendesek voltak.Valamint ami nem mellékes garancia levelet is adnak a termékükre méghozzá 3 év. Előtte beszívtam egy céggel,mert sem számlát nem tudtak adni csak igérgették hogy majd utánam küldik,de soha nem kaptam,gari 1 év volt de a készülék már kb 1 hónap még annyi se után szétment,...mikor hívtam őket nem lehetett elérni stb...a készülék ugyan olcsóbb volt de rosszabb is konkrétan szar és a pénzem se jött vissza:(Bánom hogy nem itt kezdtem előszőr,sáskahho:)Midenáron olyan céget keressetek akinek van sok referenciája is mert az már önmagában is jelent valamit főleg ha azok hummerek,bmw,traktor...de még kispolski is van:)Vegyes a ráta ezért mertem én is belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!