Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosnak tartjátok amiért...

Jogosnak tartjátok amiért megbuktam? Lentebb infó, kérlek olvasd el =)

Figyelt kérdés

M kategóriára szeretnék jogosítványt szerezni.Eddig meg van a KRESZ,a rutin és tegnap PRÓBÁLTAM lerakni a forgalmit,de a vizsgabiztos(nem jellemzem,mert elfogult lennék :D) megbuktatott.

A következő volt:nem tudom a kedves válaszoló mennyire jártas(Budapest egyik kerülete,pontosabban XXI.) Csepelen.

Szigetszentmiklós közelében van egy vizsgaközpont és a környéki autóssulikból járnak oda vizsgázni... =)

Mivel csepeli autóssuliba járok ezért odamentem.

Még annyit érdemes tudni,hogy a vizsga 20 perces és a vizsga fele egy lakótelepen(Csillagtelep) zajlik.A másik fele az odavezető főúton.

És most jöjjön a lényeg: Segédmotoros kerékpár,ugye mindenhol 40 km/h-val mehet,kivéve ott ahol tábla tiltja vagy szabályozza. A gyakorlati órákon oktatóm mindig azt mondta,hogy 35km/h-val menjek,nehogy baj legyen h túl lépem a 40-et,és a vizsga időszakán is annyival mentem.

Elindultunk,(megvolt műszaki meg minden,)egy lánnyal vizsgáztam akinek a robogóján nem volt jó a km/h-ás műszer(xD) és érzésből ment 30al.

Vizsgabiztos mondta az oktatónak,hogy előzzem meg a lányt és menjek gyorsabban(ugye nekem jó volt).A KRESZ szabályainak megfelelően megelőztem és én mentem elől,35 km/h-val. Mikor megérkeztünk a lakótelepre,kért a vizsgabiztos egy fordulást és indultunk vissza(ilyenkor kezdtem kapizsgálni hogy bibi lehet).

Vissza érkeztünk a vizsgaközponthoz és mondat nekünk,hogy azért buktunk meg,mert 30al mentünk és feltartottuk a forgalmat és ezért majd legközelebb jöhetünk újból.

Én úgy gondolom,hogy egy b*zi,mert ha lenne benne EGY CSEPP jóindulat azt mondja,nézzük meg hogy mennek a lakótelepen és utána értékelem. És nem az hogy jól van megbuktatom ezeket a p*csoket. Úgyis tudja,hogyha jogsim meglesz 60 fogom csapatni neki és nem lesz ilyen probléma majd,h esetleg dugót hozok létre.És lehet azért mehettem 35-tel mert parázok,hogy nehogy túllépjem a 40-et.

A vicc az,hogy előttünk vizsgázott egy robogós páros (ugyanennél a vizsgabiztosnál)és ők átmentek,pedig mondták,h ők is 35tel mentek.

Hogy gondoljátok ezt a szituációt?

Nem volt szemét a vizsgabiztos?

(Bocsánat,hogy hosszúra sikerült :S)

Köszönöm a hozzá szólásokat előre is.

16f

2009. szept. 23. 16:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is csepeli vagyok,ugyanott fogok vizsgázni holnapután B kategóriából forgalomban.Szerintem se jogos a buktatás,ráadásul ha azon az útvonalon mész csillagtelepen ahol én is mentem,akkor főleg nem,egyrészt mert nem is nagyon lehet arrafele gyorsabban menni,másrészt pedig az ottani forgalmat nehezen tarthatod föl,mert nem is közlekednek ott sokan...de lehet hogy más útvonalon mentél akkor persze föltarthatsz másokat,de akkor se jogos
2010. jún. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!