Jogosnak tartjátok amiért megbuktam? Lentebb infó, kérlek olvasd el =)
M kategóriára szeretnék jogosítványt szerezni.Eddig meg van a KRESZ,a rutin és tegnap PRÓBÁLTAM lerakni a forgalmit,de a vizsgabiztos(nem jellemzem,mert elfogult lennék :D) megbuktatott.
A következő volt:nem tudom a kedves válaszoló mennyire jártas(Budapest egyik kerülete,pontosabban XXI.) Csepelen.
Szigetszentmiklós közelében van egy vizsgaközpont és a környéki autóssulikból járnak oda vizsgázni... =)
Mivel csepeli autóssuliba járok ezért odamentem.
Még annyit érdemes tudni,hogy a vizsga 20 perces és a vizsga fele egy lakótelepen(Csillagtelep) zajlik.A másik fele az odavezető főúton.
És most jöjjön a lényeg: Segédmotoros kerékpár,ugye mindenhol 40 km/h-val mehet,kivéve ott ahol tábla tiltja vagy szabályozza. A gyakorlati órákon oktatóm mindig azt mondta,hogy 35km/h-val menjek,nehogy baj legyen h túl lépem a 40-et,és a vizsga időszakán is annyival mentem.
Elindultunk,(megvolt műszaki meg minden,)egy lánnyal vizsgáztam akinek a robogóján nem volt jó a km/h-ás műszer(xD) és érzésből ment 30al.
Vizsgabiztos mondta az oktatónak,hogy előzzem meg a lányt és menjek gyorsabban(ugye nekem jó volt).A KRESZ szabályainak megfelelően megelőztem és én mentem elől,35 km/h-val. Mikor megérkeztünk a lakótelepre,kért a vizsgabiztos egy fordulást és indultunk vissza(ilyenkor kezdtem kapizsgálni hogy bibi lehet).
Vissza érkeztünk a vizsgaközponthoz és mondat nekünk,hogy azért buktunk meg,mert 30al mentünk és feltartottuk a forgalmat és ezért majd legközelebb jöhetünk újból.
Én úgy gondolom,hogy egy b*zi,mert ha lenne benne EGY CSEPP jóindulat azt mondja,nézzük meg hogy mennek a lakótelepen és utána értékelem. És nem az hogy jól van megbuktatom ezeket a p*csoket. Úgyis tudja,hogyha jogsim meglesz 60 fogom csapatni neki és nem lesz ilyen probléma majd,h esetleg dugót hozok létre.És lehet azért mehettem 35-tel mert parázok,hogy nehogy túllépjem a 40-et.
A vicc az,hogy előttünk vizsgázott egy robogós páros (ugyanennél a vizsgabiztosnál)és ők átmentek,pedig mondták,h ők is 35tel mentek.
Hogy gondoljátok ezt a szituációt?
Nem volt szemét a vizsgabiztos?
(Bocsánat,hogy hosszúra sikerült :S)
Köszönöm a hozzá szólásokat előre is.
16f
minden kocsinak, motornak csal a km órája úgyhogy nem tudhatod hogy mennyit mutat a oktató kocsija amikor te 35km/h-val mész.
Sztem szemét volt az vizsgabiztos.
Próbáld újra , lehet hogy nem ilyen köcsögöt fogsz ki.
Énis Csepelen vizsgáztam M-kategóriából forgalombaan :D
És énis csak 3x-rra mentem át és először engem ugyanezért buktatott meg az a bunkó vizsgabiztos de úgy voltam vele hogy lesz*rom! Aztán másodszorra is megbuktam ,de az már más dolog. Szerintem jogtalanul buktatott meg téged,sok helyről hallottam már, hogy pofára buktatnak és sztem ez így is van. nah mind1 az a lényeg h már megvan a papír.
Sok sikert a következő vizsgádhoz
15/F
Nálam is ez volt B kategóriánál...egy temlom körüli körnél...majdnem oylan mint a körforgalom mert 2 egyirányú utca..és tök biztos kézzel tartottam a kocsit 3-mas félgáznál erre kijelenti h relatív gyorshajtás(a megengedettet nem léptem túl) mert szerinte ezt a szakaszt 2-es motorfékkel kellet vna venni...:S:Shát istenem nem idegeltem túl magam rajta de azért megjegyeztem h mekkora egy köcsög..másodszorra gond nélkül átmentem
sok sikert a pótvizsg.-hoz:)
18/F
Mondjak vmit kedves kérdező?:)
A vizsgabiztosoknál is kb úgy van, hogy kiküldik, és megadják neiki h "lesz 40 db diákod abból buktass meg 25-öt... Nem érdekel miért, meg hogyan, de buktasd emg, ezért kapod a pénzt..."
Rád jött ki az ec-pec :P Tudom, hogy szarul érzed magad emiatt meg úgy hallottam hogy most több mint 10.000 ft a vizsga... de megtapasztalhatod a demokrácia árnyoldalait is:P
Amikor én vizsgáztam autóra... én voltam az első... engem átengedett, utána senkit egész nap :P
Bár igaz, hogy egy-két embernéál 100%-ig jogos a bukta... pl én anyukámtól elvenném a jogsiját mert látszik, hogy szőke... a kapubejáróba állásnál a régi kocsinkkal megtörte az új kocsinkat... azt modnta nem vette észre, h ott van ( egy kombi G Astra :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!