Vennél külföldi papírokkal rendelkező autót?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem miért nem? Tanácsokat szeretnék. Köszi szépen.2009. szept. 23. 09:18
1/3 anonim válasza:
csak akkor ha minden egyes papírt le tudsz nyomozni ---
én motorral jártam úgy, megvettem, volt egy halom eredetinek tűnő német papír hozzá, aztán meg kiderült, semmire se megyek velük, szóval sztem leginkább a közlekedési hatóságot kérdezd meg, milyen papírt kérnek pontosan, mert végül is ők adják ki az engedélyt , mármint a forgalomba helyezésre, de hodd el, mindent egybe véve, nem biztos h megéri, mert annyi plusz költséged lesz vele, na meg bekattansz mire mindent elintézel, hogy a végén ott jössz ki, h annyiért nálunk is megvehetted volna.
legalábbis ez volt az én tapasztalatom, persze ez függ attól is, mennyiért tudtad megszerezni kint
2/3 anonim válasza:
én majdnem vettem, de aztán mégse, forgalomba helyezése sokba került volna...saját forgalmi hazsnálata, motorkód áthegesztése pedig necces, műszakin végképp.
3/3 anonim válasza:
Én csak kinti papirost veszek, de azt is csak úgy, ha kinti érvényes papírjai vannak és meg lehet beszélni, hogy használjam mondjuk egy kölcsönadásival, stb. Nem kell rá fizetned semmit, gondolj bele, használod a kinti rendszámmal és forgalmival. Se adó se átírás, se parkolási gond :) stb... Arról nem is beszélve, hogy bérletet válthatsz a buszsávba is :D Kintre nem megy a csekk :) Ilyen a jogszabály. Komolyan, ügyvéd haverom mondta. Csak kölcsönadási kell és kinti érvényes forgalmi. Papíron megveheted, azért jó ha van egy adásvételid a szekrényben róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!