Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha ekkezdem a jogsit (A2)...

Ha ekkezdem a jogsit (A2) akkor egyből nagymotoron?

Figyelt kérdés
Sose vezettem még motort és egy 120-150kg-os motort elsőnek "meglovagolni" gondolom nem egyszerű. Életemben egyszer ültem egy simsonon kb 100métert gurultam vele de nem volt beindítva azzal simán ment bár kicsit furcsa volt. Szóval egyből nagymotorral kezdeném a dolgot?
2013. ápr. 11. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem első nap csak rollert adnak, aztán biciklit...

:D

Persze, hogy nagymotorral kezdesz!

2013. ápr. 11. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó nem kell gúnyolódni, csak kicsit félve ülnék rá egy nagyobb motorra először...
2013. ápr. 11. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, először tanteremben fogod kezdeni, csak akkor mész ki a rutinpályára, ha megvan az elméleti vizsgád. Ott viszont valószínűleg egyből aládrakják a nagymotort, megmutatják a pályát, azt' lehet körözgetni, amíg meg nem unod. Esetleg ha jó fej az oktató és van kisebb oktatómotorja, akkor első alkalommal egy A1-es gépet ad (ha az épp szabad), hogy kicsit kisebb, könnyebb motorral szokd meg, milyen az irányítás. Bár erre elég ritkán van lehetőség.
2013. ápr. 11. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor én csináltam mindenki olyat kapott amire a jogsit csinálta. Én Ak-hoz egy kis endórót, előtte én se ültem motoron. De volt aki nagymotorra csinálta, szintén tapasztalat nélkül. Nekik se volt gondjuk vele.

(mondjuk olyan nem volt aki csak azért ment mert az menő de még bicajozni se tud :) )

2013. ápr. 11. 21:17
 5/6 anonim válasza:
szerintem nem para a nagy motor, csak az oktatódnak hangsúlyoznod kell, hogy Te még nem rendelkezel motoros tapasztalattal és ez esetben, biztos vagyok benne, hogy mindent szépen a szádba fog rágni. ha így is dobod a vasat, akkor meg először tényleg roller, vagy bringa kell..:)
2013. ápr. 11. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kihangsúlyozod, hogy még nem mentél sosem motorral, akkor azért lehet, hogy pár kör erejéig egy kisebb gépet ad.
2013. ápr. 11. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!