Melyiket válasszam?
Autót szeretnék venni. A kiszemelt tipus bmw e90.
330d-t szeretnék, de sajnos sedánba kicsit sokallom az árát, ami felszerelt is. A lényeg kevés km, és navigáció, esetleg napfénytető. Néztem, touringból van ilyen áron 2007-es már, jól felszerelt. Na de 24éves vagyok, és nem tudom, mennyire illene hozzám egy kombi autó, na meg ne az legyen hogy apuci autóját elhozta otthonról. e46ból van, olcsóbban, de az meg mégis egy 2003-4es autó, és abból az árból pedig egy újabb 320d-t lehetne venni ami 2006os, viszont 30le-vel kevesebb, és 4henger. Elképzelésem sincs melyiket válasszam.. Szerintetek? Indokot is mondhattok. Köszi!
Én azt mondom, ha az E90-es széria tetszik nagyon, akkor olyat vegyél. Szerintem az E91 (kombi) is elég sportos, főleg m packet-el. Mondjuk nekem bejönnek a kombik is nagyon.
Ha tényleg az a célod, hogy kb 200 lóerő legyen, akkor esetleg vehetsz egy E90 320d-t (163 LE) és elviszed egy hozzá értő (!!!) chipeshez és chip tuningoltatod. Így nagyjából 198 LE lesz a teljesítménye.
Esetleg gyűjtesz még pár hónapon keresztül egy E90-es 330d-re.
Ha meg az E46 tetszik kinézetre és kipróbáltad és azt mondod, hogy jó vezetni és jöhet, akkor keress egy megfelelő 330d-t. Viszont ha nem jön be, akkor ne ezt a típust vedd, mert később bánni fogod!
Az évjárattal meg ilyenekkel meg ne foglalkozz, hiszen tudod, állapotot veszünk. Ha kifogsz egy jó állapotút, akkor simán használhatod még sok-sok évig nagyobb problémák nélkül, ha meg belefutsz egy sz*rrá hajtott példányba, akkor lehet az 2 éves, akkor is szívni fogsz vele rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!