Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a dízeles...

Mi a véleményetek a dízeles Opel Astra F-ről? Egy '93-94-es évjáratnál milyen komolyabb problémákkal, kiadásokkal kellene számolni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom elég jó, strapabíró, olcsó fenntartású autó. De ezek az általánosságok róla. Én csak dízelest vennék - ha vennék. Amit meg tudnék fizetni, az a '93-94-es évjárat, szóval azok már nem mai darabok. :) Viszont abból biztosan találnék olyat (ahogy már nézelődtem), ami kimondottan szép, jó a motor, rohadásmentes a kaszni, kevés a fogyasztás... De milyen hibái jöhetnek elő mondjuk egy hónap használat után? Például létezik az, hogy tönkremegy a motor, csak úgy? Vagy, hogy tízezreket kell majd ráköltenem, pedig megvételkor semmi baja nem volt? Tapasztalatok, vélemények?

2013. ápr. 11. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
1.7-es isuzu turbo dieselt vegyél. Az hogy egy hónap múlva lesz-e komolyabb baja azt nem fogja tudni neked megmondani senki. Amiket mostanában olvasgattam itt a gyakorin, hogy páran megszívták, mert rejtett hibája volt a kocsinak, ezért tudom ajánlani hogy ne az legyen a szerződésben hogy tájékoztatva lettél a hibákról, hanem legyen a hibákról tényleges lista leírva, így ha kiderül egy hét múlva valamilyen zsebbenyúlós probléma ami el volt titkolva akkor könnyebb helyzetben leszel.
2013. ápr. 11. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Egyébként a véleményem a diesel F astráról hogy csakis isuzu td-t vennék, állítólag az opel saját fejlesztésű dieseljei nem lettek valami jók. Fogyasztásban is kellemes, nekem a B vectrámban télen 90% városi használat mellett is 7 liter alatt maradt. Az F astra a kisebb kaszni miatt szerintem ennél is kevesebből kijön.

2013. ápr. 11. 08:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Hát igen, csak kevés pénzből nem túl nagy a választék, főleg nem az isuzu motorosokból...
2013. ápr. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!