Az MZ ETZnek van "csomagtartója"?
Figyelt kérdés
Ha igen kb mekkora, mi fér bele?2013. ápr. 10. 06:53
1/8 anonim válasza:
Gyárilag nem volt rajtuk csomagtartó, csak egy majrévas az ülés mögött. Aztán mindenki szerelt rá valamit...
Ja és az egyik oldaldobozban fér el valamennyi pótizzó, elsősegély csomag...
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor olyasmi, mint a trophynak?
2013. ápr. 10. 07:05
3/8 anonim válasza:
Igen, olyasmi. Nem feltétlenül csomagtartó, inkább a kötelező tartozékok helye. Ha zárható csomagtartót akarsz, akkor a hátsó ülés mögé kell felszerelni egy dobozt (vagy hogy autentikus legyek: "krauzert"). Vagy a kerék mellé, kétoldalra kell két zárható oldaldoboz.
5/8 anonim válasza:
"Akkor olyasmi, mint a trophynak?"
Nem, mert annak (és a TS-eknek is) az ülés végében is volt egy zárható rekesz pl. szerszámoknak...
Na most olyan ülést nem talátam hirtelen, de ilyen fedél volt rajta:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem is kell nekem nagy tároló csak a mostani motoromban is van, ott tárolom a cuccokat mint eksősegély, jogsi, kulcsok stb
2013. ápr. 10. 11:50
7/8 anonim válasza:
"ott tárolom a cuccokat mint eksősegély, jogsi, kulcsok stb"
Bátor ember vagy!
Még az elsősegély csomagot értem, de a jogsit, kulcsot ott tartani?
8/8 A kérdező kommentje:
mármint gyertyakulcs meg imbusz... sose tünt el semmi onnan, kulccsal zárható..
2013. ápr. 10. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!