Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ér ma még valamit egy kormányv...

Ér ma még valamit egy kormányváltós Nagypolszki?

Figyelt kérdés
Örökségből maradt vissza, nem tudom beindítani, bár igazából csak alap dolgokkal próbáltam, mert nem értek ehhez - nem vagyok autószerelő - új akksi+motort szemre átnéztem), de sehogyse indul. Végig garázsban volt tartva, a kasztni nagyon szép, sehol egy rozsda rajta. Tudjátok az a régi hosszúkás hátsólámpás kormányváltós nagypolszki 1972-es évjárat. A forgalmi 5 éve járt le, és kb 4 éve ment utoljára... a gumik rongyá rohadtak, de maga a váz tényleg szép és a külső alkatrészek is tökre épek... lehet ezzel még ma bármit is kezdeni, kell ilyesmi ma még az embereknek, vagy vas árában jobban kijövök belőle?
2013. ápr. 9. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A méhtelepen kapsz érte 70 ezer ft
2013. ápr. 9. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Nehogy le add vasba! Ha olyan állapotú amilyennek leírtad akkor 500 ezer Forint fölött van az értéke. Fórumokon kérdezgess az értékéről, meg hátha meg is veszi valaki. De majdtedd fel ide: www.veteranautocsodak.hu

Meg a hahura, jófogásra, apródra. Csak ne a vas telepen végezze.

2013. ápr. 9. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Itt is nézz szét és írj a fórumba: polski.hu/HU/start
2013. ápr. 9. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy otthon,7éve áll a garázsban teljesen eredeti.Mellékelek róla egy képet.

Én Angliában élek,de benne vagyok a polski klubban,fórumokban,facebook stb.

Írj privátban elérhetőséget,készíts róla képeket aztán passzold át,segítek hogy annyiért el tudd adni amennyit ér,és hogy gondos gazdához kerüljön,már persze ha akarod.

Itt az én vasam:

[link]

2013. ápr. 9. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk az igaz hogy 41 éves és nayit megér hogy meghírdeted több oldalon is

használt autó.hu

top autó.hu

Racing bazár.hu

Expresz.hu

Vatera

stb

jól mondják atöbbiek hoyg így többet is kapsz érte de a méhtelepen tényleg nem adbak 70.000 nél töbet érta sajna

2013. ápr. 9. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
W124300TD szépen fel újítottad így képről nosztalgia autónak van neked vagy naponta jársz vele dolgozni stb
2013. ápr. 9. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Én csak motort cseréltem benne 2007-ben /egyenesen Lengyelországból,gyári alapméret minden/,azon kívül mindene eredeti fényezés,bőrbelső stb..Ideiglenesen van kivonva már lassan 7éve,amikor hazamegyek egy évben kb. kétszer,beindítom,megyek vele 1-2 kört,és ezzel annyi.Eladni sajnálom,mert nagyon szeretem,majd ha végleg hazamegyek leműszakiztatom,jelenleg beriasztózott garázsban áll távfelügyelettel,nagyon féltem..
2013. ápr. 9. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Nehogy beadd a vasba, ez az autó vagyonokat érhet!!!
2013. ápr. 10. 09:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tippeket, ment a zöld kéz, ez a fehér tényleg jól néz ki, az enyémen kívülről annyi a szépséghiba, hogy a lökhárítók alja/közepe kicsit már odakapott /korrózió/... de azon biztos lehet segíteni. Vasba biztos hogy nem viszem, még átgondoljuk ezt alaposan!! Még1x köszi :)
2013. ápr. 11. 23:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem nem ment a sülyesztőbe ez a gyönyörű szép autó. Ha ismét ilyenem lenne nem adnám el soha. Az első autóm volt 17 évesen 2000-ben, egyszerűen imádtam!
2019. máj. 17. 02:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!