Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok írni sportos kinézetű...

Tudnátok írni sportos kinézetű autókat, ami nem idősebbek 10 évnél?

Figyelt kérdés

Mindegy, milyen gyártmány, milyen kategória, és mekkora motor, a lényeg, hogy szép, sportos formája legyen, és 10 évesnél ne legyen idősebb. De azért nem kell újnak sem lenni. :)

Ja, és kb 1 millió ft-nál ne legyen drágább.

2013. ápr. 9. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen akkor engem mi faxnak kritizáltok meg pontoztok le mert suzukit merek ajánlani az imádot német csodák helyet na erről ennyit mindig ti kezditek hogy állandóan zaklattok mert azt ezen afórumon meg kell kövezni aki nem német csodagépezetet ajánlj szóval énnekem is ugyan úgy rosszúl esik ha belém köttök .Ügye milyen rosz ha fojton leszólják azt amit pl te tartasz jobnak?
2013. ápr. 10. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem pontoztalk le, és nem szóltam le senkit, el mondtam a véleményem és kész.
2013. ápr. 10. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Kösz de ezen fórumon mindig ez van aki franci japánt ezen belül suzukit ajánl azt szinte megkövezik mert nem német márkákat mond
2013. ápr. 10. 15:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Suzuki körül kialakult vitához: sosem volt még Suzukim, de vezettem már. A keresztapámnak is van egy 7 éves Swiftje. Semmi baj nincs velük, motorikusan kifejezetten jó kocsik. És az áruk is jók.

Ezen kár összeveszni itt a gyakorin, van, akinek ez jön be, van, akinek az.

2013. ápr. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!