Tudnátok írni sportos kinézetű autókat, ami nem idősebbek 10 évnél?
Mindegy, milyen gyártmány, milyen kategória, és mekkora motor, a lényeg, hogy szép, sportos formája legyen, és 10 évesnél ne legyen idősebb. De azért nem kell újnak sem lenni. :)
Ja, és kb 1 millió ft-nál ne legyen drágább.
Opel Astra minimum 1.6os motorral. Nekem nagyon tetszik a külseje, a motor is rendben van, a váltója is precíz.
Említették még Seat Cordobat, azon tanultam vezetni, ez 6 éve volt, ezen rövid idő alatt az autógyártás széles spektruma megfordult a kezemben hosszabb-rövidebb időre (2012es E mercitől egészen a 1986os kadettig), de nekem valahogy ez a cordoba volt a legrosszabb élmény.
Egy jó barátomnak 3 ajtós Swiftje van , nem rossz autó, a külseje nem kimondottan sportos, de jól meg tud indulni, a váltója nem tökély, de nem tragikus. Elöl kényelmes, de hátul pokol, ha tetszik ajánlom.
Peugeot 206 is kijöhet ennyi pénzből, a külseje szép, a minőségéről megoszlanak a vélemények, nekem nincs róla tapasztalatom.
Ford Focus egy stabil, megbízható, jó autó. Kinézete is viszonylag sportos.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Összességében ezekből a G Astrát ajánlom, miért? Sportos kinézet (főleg ha sikerül egy gyárilag "füstözött" fényszórósat kifogni), megbízható, jól felszerelt, kényelmes, biztonságos.
Kérdezőnek akartam segíteni, nem kérek kritizálást, azért mert másnak más az ízlése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!