Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok írni sportos kinézetű...

Tudnátok írni sportos kinézetű autókat, ami nem idősebbek 10 évnél?

Figyelt kérdés

Mindegy, milyen gyártmány, milyen kategória, és mekkora motor, a lényeg, hogy szép, sportos formája legyen, és 10 évesnél ne legyen idősebb. De azért nem kell újnak sem lenni. :)

Ja, és kb 1 millió ft-nál ne legyen drágább.

2013. ápr. 9. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Igen tudnánk.
2013. ápr. 9. 19:15
 2/14 anonim válasza:
0%
Seat cordoba vagy seat leon. 2003-as már van 1 milliò alatt. Cordobában már az 1.2es is nagyon gyorsul, jòl eltalálták az egèsz autòt. Az alkatrèsz árak sincsenek az egekben.
2013. ápr. 9. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát a seat cordobát nem biztos hogy sportosnak mondanám.
2013. ápr. 9. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Ha nem vagy suzuki elenes ott vannak a 3 ajtós swiftek az új kasztnisból

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és egy még atöbbitől még alacsonyab km futással rendelkező ez szinte semmi amit mentek ezzel

[link]

2013. ápr. 9. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
A suzuki swift sportos? Mert oldalt 2 ajtó van? Akkor az Ifa is sportos...
2013. ápr. 9. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Az ifa mégpedig terep sportra tökéletes a kérdező nem sport kocsit akar csak sportosabb kinézetűt és szem kocsik közöt csaka 3 ajtósok vannak
2013. ápr. 9. 22:09
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Na most miért pl ha egy 3 ajtós astra sem sportos tipikus ha astrát írtam von nem pontoznátok le mert az egy bálványozot német csodák közé tartozik de ha valaki suzukit ír azt rögtön le kell pontozni fura gondolkodás módja van az embereknek de akkor is 1 millióért igen is jó az a5-6 éves 3 ajtós swift és igen is sportos kinézete van annyira mint egy nála 3 évvel idósebb és több km ert futot 3 ajtós astrának
2013. ápr. 9. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
A helyet hogy engem pontoztok le inkább ajánlatok valamit a kérdező arra kíváncsi ,nem pedig arra hogy ti nyomkodjátok a piros kezeket mert nektek tetszik hogy hogy nulla százalékom legyen hogy bizonyítsátok hogy a suzuki nem autó de ha bemernétek válalni a felhazsneveteket akkor megnézném a ti statisztikátokat is és ez is engem igazol hogy igenis jó autó asuzuki mert én felválalom nem elrejtőzve vagy név nélkűűl beszólok amásiknak és lepontozom hogy én tünjek ki jó színben
2013. ápr. 9. 22:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és tudom az igazság fáj sokszor:)
2013. ápr. 9. 22:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Opel Astra minimum 1.6os motorral. Nekem nagyon tetszik a külseje, a motor is rendben van, a váltója is precíz.

Említették még Seat Cordobat, azon tanultam vezetni, ez 6 éve volt, ezen rövid idő alatt az autógyártás széles spektruma megfordult a kezemben hosszabb-rövidebb időre (2012es E mercitől egészen a 1986os kadettig), de nekem valahogy ez a cordoba volt a legrosszabb élmény.

Egy jó barátomnak 3 ajtós Swiftje van , nem rossz autó, a külseje nem kimondottan sportos, de jól meg tud indulni, a váltója nem tökély, de nem tragikus. Elöl kényelmes, de hátul pokol, ha tetszik ajánlom.

Peugeot 206 is kijöhet ennyi pénzből, a külseje szép, a minőségéről megoszlanak a vélemények, nekem nincs róla tapasztalatom.

Ford Focus egy stabil, megbízható, jó autó. Kinézete is viszonylag sportos.

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Összességében ezekből a G Astrát ajánlom, miért? Sportos kinézet (főleg ha sikerül egy gyárilag "füstözött" fényszórósat kifogni), megbízható, jól felszerelt, kényelmes, biztonságos.

Kérdezőnek akartam segíteni, nem kérek kritizálást, azért mert másnak más az ízlése :)

2013. ápr. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!