Opel corsa b nektek meddig szokott felmenni a hűtővíz mutató?
Figyelt kérdés
Arra gyanakszom hogy az én hűtővíz mutatóm nem jó,mert mindig 90 foknál van menet közbe,hameg megállok elkezd felmenni,volt már párszor 100 fokon is,a ventilátor nem kapcsolt be,ha elindulok vele,akkor meg lejjeb megy megint 90 fok alá,hogy van ez?2013. ápr. 9. 12:25
1/6 anonim válasza:
hűtési gond lesz, nézesd meg, nem kellemes mikor menet közben forr fel, főleg most hogy jön a melegebb idő majd.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt valahogy éreztem hogy hűtési gond lesz,de milyen téren? Hőgomba,jeladó?Esetleg a termosztát?
2013. ápr. 9. 12:33
3/6 anonim válasza:
Menetközben visszamegy mert van menetszél ...
Én a ventillátor kapcsoló gombájára gyanakodnék .
Nézd meg amikor 90 fokon áll a vized ,hogy a hűtöd át van melegedve vagy sem . Ha igen a termosztát működik ...és marad a gomba vagy nem kap tápot a ventillátor ..
4/6 A kérdező kommentje:
A hűtő meleg,de ahogy írtam a ventilátort nem hallodtam még bekapcsolni,és nem is láttam,hiába megy fel a mutató :)
2013. ápr. 10. 19:06
5/6 anonim válasza:
Akkor adott a feladat :)
Vagy a gomba vagy maga a ventilátor ,vagy táp-test hiba ...
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben utána nézek :) Köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 10. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!