Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogosítvánnyal eltudok...

Friss jogosítvánnyal eltudok helyezkedni éretségi nélkülegy munkahelyen ahol fuvarozokat keresnek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó. Te érettségivel vagy anélkül is egy bunkó paraszt vagy. IQ szinted az üti a -10-0 szintet. Remélem azért nem túloztam....

És ne figyelj rá kérdező, mint már mondtam, a kutyát nem érdekli hogy van-e neked érettségid vagy nincs. Sok ismerősöm van akinek nincs érettségije mégis el tud helyezkedni, ahogy írtam az osztálytársam is el tudott fuvarozóként. Próbáld meg szerintem tuti sikerülni fog.

2009. szept. 22. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó paraszt mi?Azért mert leírom az igazságot..nem mondtam hogy nem próbálhatja meg a kedves kérdező..csak annyit hogy ha ma nincs érettségid akkor max kapálni mehetsz ,mert mint írtam takarítónőket is már CSAK érettségivel vesznek fel , persze lehet találkozni olyan hirdetéssel is h ,,8-általános elég stb.." de már annyira nem jellemző-.-

Ettől függetlenül ha van normális szakmája,akkor valóban édes mindegy h van e érettségi bizonyítványa vagy sem-.-

2009. szept. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!