Simson után MZ EZT 250?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy simson s51n-es motorom van. tegnap kezdtem el a kismotorra a vizsgát. 14 éves fiú vagyok. Nagyon megtetszett-ek a MZ EZT motorok. tudom hogy ezek nagyon-nagy motorok, de az erejük is nagyon tetszett. Erre a motorra milyen jogsi kell? Vagy amúgy milyen különbség van a 150 és a 250-es motor között?
Véleményeket kérek erről a motorról!
2013. ápr. 7. 19:20
11/14 anonim válasza:
Ja és még valami. A google a barátod! Nem kellene 10 mp -nél többet keresgélned ezen motorok műszaki, fogyasztási vagy bármilyen adataival kapcsolatban. Ne legyél ennyire lusta.
12/14 anonim válasza:
CSAK AKKOR VEGYÉL ETZ-ÉT HA TUDOD MAJD SZERELNI IS!!!!, EZEKET A RÉGI MOTOROKAT ÁLLANDÓAN BÜTYKÖLNÖD KELL MAJD DE NEM AZÉRT MERT SZAR HANEM MERT UTÁN GYÁRTOTT SZART KAPSZ HOZZÁ! >>>> OLVASS UTÁNA NÉPÍTÉLET TOTALCAR <<<<
13/14 A kérdező kommentje:
tudom. Manapság sok után gyártott Alkatrészt csinálnak. de én egy olyan kis szép helyen lakok ahol minden 2. házba Simson, meg MZ alkatrészek vannak. :D
2013. ápr. 21. 06:43
14/14 anonim válasza:
12-es válaszolónak ne irkálj már hülyeségeket faterom vett egy s50-es simsont 2004-ben hát olyan sz@r állapotban volt hogy ne is beszéljünk róla megcsináltuk 2011-ben volt baj a gyújtással és azóta sem nyúltunk hozzá pedik én sokszor húzattam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!