Simson után MZ EZT 250?
Jelenleg egy simson s51n-es motorom van. tegnap kezdtem el a kismotorra a vizsgát. 14 éves fiú vagyok. Nagyon megtetszett-ek a MZ EZT motorok. tudom hogy ezek nagyon-nagy motorok, de az erejük is nagyon tetszett. Erre a motorra milyen jogsi kell? Vagy amúgy milyen különbség van a 150 és a 250-es motor között?
Véleményeket kérek erről a motorról!
Nem vagyo kszakértő, de mostanában akarok én is venni egy ETZ-t és nézegettem őket rendesen.
Jogsi már a 34Kw-os kell amit csak 18 év felett tehetsz le.
A különbség kb az ereje. Míg a 150-es megy kb 100-at max a 250-es 130 at is. Nagyjából ennyit, biztos lesz még aki kiegészíti okosabb dolgokkal de a lényeget leírtam
Nem akarok ünneprontó lenni, de mire lerakod a jogsit nagymotorra 21+évtől már nagyon ratyi ETZ-k lesznek...
Én tavaly vettem egy Simson-t /B 3 szor volt azóta szerelőnél de az utolsó lekopogom nagyon jól megcsinálta megy mint a veszedelem 75 km/h és 50 ccm :-D fúratlan.....
Én most megvenném az mz-t és csak az udvaron hajtanám, mert ha elkapnak egy M-s jogsival ott elveszik helyben :-(
zéró tolerancia sajna..... Én is tavaly raktam M-s jogsit :-DDD 15/f
Először is: nem "útólsónak", hanem "utolsónak".
Másodszor... 14 évesen... ne röhögtess már legalább 10 év mire megfordulhatna komolyan a fejedben a dolog... komolyan mondom nem tudom mi van a maiakkal gyerekekkel... 14 évesen örültem ha biciklim volt! Nyugodjál meg, vegyél egy nagy levegőt, aztán ha lesz valami munkád, egy kis SAJÁT magad kereste pénzed azután álmodozz ilyenekről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!