Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson után MZ EZT 250?

Simson után MZ EZT 250?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy simson s51n-es motorom van. tegnap kezdtem el a kismotorra a vizsgát. 14 éves fiú vagyok. Nagyon megtetszett-ek a MZ EZT motorok. tudom hogy ezek nagyon-nagy motorok, de az erejük is nagyon tetszett. Erre a motorra milyen jogsi kell? Vagy amúgy milyen különbség van a 150 és a 250-es motor között?

Véleményeket kérek erről a motorról!

2013. ápr. 7. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyo kszakértő, de mostanában akarok én is venni egy ETZ-t és nézegettem őket rendesen.

Jogsi már a 34Kw-os kell amit csak 18 év felett tehetsz le.

A különbség kb az ereje. Míg a 150-es megy kb 100-at max a 250-es 130 at is. Nagyjából ennyit, biztos lesz még aki kiegészíti okosabb dolgokkal de a lényeget leírtam

2013. ápr. 7. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Ja és a fogyasztása is, a 250-es 2-3 literrel többet fogyaszt. Te 14 évesen még nem igazán vezetheted max otthon az udvaron, ha a szülők megendgedik.
2013. ápr. 7. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, nem EZT, hanem ETZ. Nem tudom rosszul tudtad e a nevét, csak mindkét helyen elírtad, de gondoltam szóváteszem :)
2013. ápr. 7. 19:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja azt elírtam. bocs. még nem most akarok hanem később. De nagyon kinéztem magamnak.
2013. ápr. 7. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de mire lerakod a jogsit nagymotorra 21+évtől már nagyon ratyi ETZ-k lesznek...

Én tavaly vettem egy Simson-t /B 3 szor volt azóta szerelőnél de az utolsó lekopogom nagyon jól megcsinálta megy mint a veszedelem 75 km/h és 50 ccm :-D fúratlan.....

Én most megvenném az mz-t és csak az udvaron hajtanám, mert ha elkapnak egy M-s jogsival ott elveszik helyben :-(

zéró tolerancia sajna..... Én is tavaly raktam M-s jogsit :-DDD 15/f

2013. ápr. 8. 15:52
 6/14 smitwesson ***** válasza:
Eladó ETZ 125/150 4felömlős 26-os karbi, méregzsák! Ezt lehet A1-el hajtani mert a forgalmiban 125 szerepel és olyan henger is van rajta! háhá a változás észlelhető de nem látható!
2013. ápr. 8. 20:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Bocs de most nem veszek! és a apródon vagy a vaterán hírdess!
2013. ápr. 9. 15:04
 8/14 anonim válasza:
Hali, szintén nem akarok ünneprontó lenni, de 14 évesen 250 es MZ :O akármilyen jó kötésű gyerek vagy megtartani nem bírod, nem hogy menni vele. Plusz ha jól értem most ülsz "először" Simsonon is... hidd el 70nel is meg lehet halni. Nem kell még neked MZ. Arról nem is beszélve, hogy ha a rendőr elkap akkor nem is lesz jogsid kb. 5 évre nagymotorra ... hidd el jót akarok, nem kötekedni/ bántani. 14 évesen bőven sok a simson! Ja és új szabályok szerint 24 éves kortól lehet 250 ccm es motorra ülni... :S nem vagyok egy "nagyöreg motoros" a magam 21 évével, de higgy nekem! :) Szép napot.
2013. ápr. 9. 16:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Útólsónak te ennyire értetlen vagy? már 2X leírtam hogy még nem 14 évesen akarom! még a kérdésből is akad hogy simson UTÁN!! mert jelenleg simson-om van!
2013. ápr. 9. 17:51
 10/14 anonim válasza:
100%

Először is: nem "útólsónak", hanem "utolsónak".

Másodszor... 14 évesen... ne röhögtess már legalább 10 év mire megfordulhatna komolyan a fejedben a dolog... komolyan mondom nem tudom mi van a maiakkal gyerekekkel... 14 évesen örültem ha biciklim volt! Nyugodjál meg, vegyél egy nagy levegőt, aztán ha lesz valami munkád, egy kis SAJÁT magad kereste pénzed azután álmodozz ilyenekről!!!

2013. ápr. 9. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!