Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kit tanácsolnátok oktatónak,...

Kit tanácsolnátok oktatónak, egy olyan ember számára aki fél a vezetéstől?

Figyelt kérdés

A gyorsaságtól félek igazából, de azt is a régi oktatóm slendriánságára vezetem vissza mert végig csak 3asban vezettem és nem tanította meg a gyorsabb vezetés, autópálya, 4esbe váltást stb. Alapjáraton csak azért buktam meg mert egyszer nem néztem jobbra amikor hídról jöttem lefele(tehát bele nyúlt a tanár).

Valami női/férfi oktató van aki jobban figyel a tunyább diákokra?

2013. ápr. 7. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha félsz a vezetéstől, nem kéne vezetned. Abból baleset lesz...

Amúgy meg nagy kretén az az oktató, akinél végig hármasban mész. Bár nálam pont, hogy szólt is érte, hogy váltsak, a fogyasztás miatt. Te akkor végig 30-al gurultál eddig?

Ha meg a sebességtől félsz, ki kéne menned valami üres útra, és ott próbálgatni, szokni. Kihajtani 130-ig, onnan megfékezni, ilyenek.

2013. ápr. 7. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
sejtettem, hogy nem jól oktatott... De név vagy autósiskola alapján vannak jó tippek?
2013. ápr. 7. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerőseidtől kérjél tippet, akik mostanában tanultak.
2013. ápr. 7. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazábol az oktato,csak instrukciokat tud adni neked,és beavatkozik ha hülyeséget csinálsz.A lényegre magadnak kell ráérezned.
2013. ápr. 7. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
azt nem mondnám hogy az oktatón nem múlik semmi. mert igenis fontos a jó oktató!
2013. ápr. 8. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!