Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta tank kimosása, hogyan?

Babetta tank kimosása, hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy régi babettám, amit már elég régen nem használtam.. úgy állt egy helyben, hogy volt benne benzin. És kicsit szétszedve a tankot elég koszos a benzin, vagy nem tudom hogy nevezzem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan mossam ki? Simán vízzel ha kiöblitem jó? Vagy inkáb benzinnel mossam ki?

2013. ápr. 6. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok kavics+forró víz sokáig rázogatod (elég uncsi de ez van) utána ha kiszárad öntsél bele rozsdamarót és forgasd meg utána a maradékot kiöntöd majd vársz ezután kiöblíted megint forró vízzel (akkor mikor kifehéredik a rozsda 1-2 óra legalább). Ezután száradjon ki, majd egy kis benzin vagy gázolajjal kiöblíted biztonság kedvéért majd mehet fel a mocira.

Jó szórakozást :)

2013. ápr. 6. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőre rozsdamaród ki alaposan.

majd a legegyszerűbb ha van egy betonkeverőd,majd hozzákötözöd és kaviccsal,homokkal rakod meg majd az elintézi a piszkot benne.

majd figyelj oda hogy mindig tele legyen a tank.

üdv!

2013. ápr. 6. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
fel öntöd coca cola-val de nem teszkós kólával hanem igazi coca colával és 2-3 nap alatt fémtisztára kimarja a tankot
2013. ápr. 6. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt lehet kipróbálom a kólás verziót! :)

Nevetségesnek hangzik,de ezzel a krómot lehet tisztítani.

Azt viszont nem tudtam hogy rozsdamarásra is jó :)

2013. ápr. 6. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Állítólag jó még nem próbáltam én is havertól hallottam :D Ja és azt a kólát ne idd meg utána: :)
2013. ápr. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!