Babetta tank kimosása, hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy régi babettám, amit már elég régen nem használtam.. úgy állt egy helyben, hogy volt benne benzin. És kicsit szétszedve a tankot elég koszos a benzin, vagy nem tudom hogy nevezzem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan mossam ki? Simán vízzel ha kiöblitem jó? Vagy inkáb benzinnel mossam ki?2013. ápr. 6. 12:38
1/5 anonim válasza:
Sok kavics+forró víz sokáig rázogatod (elég uncsi de ez van) utána ha kiszárad öntsél bele rozsdamarót és forgasd meg utána a maradékot kiöntöd majd vársz ezután kiöblíted megint forró vízzel (akkor mikor kifehéredik a rozsda 1-2 óra legalább). Ezután száradjon ki, majd egy kis benzin vagy gázolajjal kiöblíted biztonság kedvéért majd mehet fel a mocira.
Jó szórakozást :)
2/5 anonim válasza:
Elsőre rozsdamaród ki alaposan.
majd a legegyszerűbb ha van egy betonkeverőd,majd hozzákötözöd és kaviccsal,homokkal rakod meg majd az elintézi a piszkot benne.
majd figyelj oda hogy mindig tele legyen a tank.
üdv!
3/5 anonim válasza:
fel öntöd coca cola-val de nem teszkós kólával hanem igazi coca colával és 2-3 nap alatt fémtisztára kimarja a tankot
4/5 anonim válasza:
Ezt lehet kipróbálom a kólás verziót! :)
Nevetségesnek hangzik,de ezzel a krómot lehet tisztítani.
Azt viszont nem tudtam hogy rozsdamarásra is jó :)
5/5 anonim válasza:
Állítólag jó még nem próbáltam én is havertól hallottam :D Ja és azt a kólát ne idd meg utána: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!