Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefulladozhat beázás miatt a...

Lefulladozhat beázás miatt a robogó?

Figyelt kérdés

Nos, pár napja kint állt már a motorom (Malaguti F12), és eléggé megázott, sokat esett az eső. Ma mentem vele kb. 2-3 km-t, majd elkezdett fulladozni, aztán megállt. Pár perc után be tudtam indítani, de párszáz méter után megint leállt, és így tovább..

Lehet ez a megázás miatt?

2013. ápr. 5. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen nekem is volt már ilyen, lehet hogy a gyújtás valamelyik része ázott be. nekem a gyertyapipa volt a ludas.
2013. ápr. 5. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor várjak, hogy kiszáradjon, aztán jó lesz?
2013. ápr. 5. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg jó lesz ha teljesen kiszárad, de az furcsa hogy 2-3 km után jön ki a probléma!
2013. ápr. 5. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és hogy a gyújtás rendesen kiszáradjon ahhoz nem ilyen idő kell! ahhoz kellene napsütéses minimum 15 fok és minimum 1 nap 15 fokban!
2013. ápr. 5. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet a beázás, de nem nagyon szabadna. Általában ez csak az autómosóknál jön ki, ha oldalról kapja a vizet. Álló helyzetben szerintem vizes sem lesz a gyertyád.

Vedd ki, takarítsd ki!. Azután indítsd be és hagyd melegedni, húzd egy kicsit a gázt, hogy megszáradjon ami tud. Nézd meg az üzemanyag ellátást is. Lehet, hogy ott kap valami vizet.

Nekem volt olyan, hogy megázott, de azt beindítani nem tudod. Ha sikerül csak dadog, de ha felpörgeted nem áll le, mert kiszárad egyből. Szerintem más lesz a baj. Még esetleg a gyertya lehet kipurcanóban, próbáld ki másikkal is.

2013. ápr. 5. 19:21
 6/6 dani50 válasza:
Sziasztok. Ma mosásnál nekem is beázhatitt a motor mert mosás után indítottam és beindult de szinte azonnal le is állt azóta semmi. Ezt hogyan tudom orvosolni?
2021. jan. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!