Lefulladozhat beázás miatt a robogó?
Nos, pár napja kint állt már a motorom (Malaguti F12), és eléggé megázott, sokat esett az eső. Ma mentem vele kb. 2-3 km-t, majd elkezdett fulladozni, aztán megállt. Pár perc után be tudtam indítani, de párszáz méter után megint leállt, és így tovább..
Lehet ez a megázás miatt?
Lehet a beázás, de nem nagyon szabadna. Általában ez csak az autómosóknál jön ki, ha oldalról kapja a vizet. Álló helyzetben szerintem vizes sem lesz a gyertyád.
Vedd ki, takarítsd ki!. Azután indítsd be és hagyd melegedni, húzd egy kicsit a gázt, hogy megszáradjon ami tud. Nézd meg az üzemanyag ellátást is. Lehet, hogy ott kap valami vizet.
Nekem volt olyan, hogy megázott, de azt beindítani nem tudod. Ha sikerül csak dadog, de ha felpörgeted nem áll le, mert kiszárad egyből. Szerintem más lesz a baj. Még esetleg a gyertya lehet kipurcanóban, próbáld ki másikkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!