Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bármilyen oldalon rátalálhatok?

Bármilyen oldalon rátalálhatok?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nagyon érdekelnek a tuningolt,hellaflush autók kivételesen CSAK a JAPÁN autók érdekelnek.(nagyon nagy Hondafan vagyok) Sokat szeretnék tanulni, tudni róluk,mert nagyon érdekel.Sok ilyen ismerősöm van,de ők mind messze laknak, és amikor mesélnek arról,hogy milyen motort rak bele,hányas felnik,gumik stb. Utálom,hogy nem értem, és nem tudom milyen és nem tudok vissza kérdezni. Ezért is szeretném megtanulni az összes alkatrészt mindent,mi hogy merre van.

És szeretném megtanulni innen netről, esetleg tudnátok sok oldalt linkelni, ajánlani ami tényleg jó, és meg lehet könnyen tanulni? Mert ebből szeretném írni majd az éves munkám 12.-be. :) (lehet fura egy lánytól ez,de kérlek segítsetek)

Kérlek normális válaszokat adjatok,mert nagyon fontos lenne! előre is köszönöm!:)

2013. ápr. 5. 12:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Japán autós, tuningos fórumokból tanulhatsz a legtöbbet, ugyanis ott nem csak az elmélet van leírva, hanem a tapasztalat is. Biztos van fészbukon is ilyen csoport, próbálj meg tag lenni. Meg persze keress ilyeneket Google-ban is. :) Jó látni, hogy csajokat is érdekel az ilyen! :)
2013. ápr. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!