MI a véleményeteket a Ford Fiestárol?
Nem műszaki szempontból közelítek, mert lány vagyok :D
F.F.-n tanultam vezetni és imádtam :) Külsőre is megfogott, belsőre is jó volt. Kis termetű vagyok, szóval kifejezetten jó volt, hogy az ülést és a kormányt mindenhogy tudtam állítani, mindent elértem. Vezetés közben is könnyű volt elérni a dolgokat, mert kézre estek, nem kellett meggebedni a nyúlkálástól. A sebváltó nekem túl érzékeny volt, egy régebbi kocsin tanultam elsőnek kicsit, ott azért erőből kellett váltani, itt viszont csak nyugisan, óvatosan. A kuplung-gáz játékot sem kedveltem, mert nem találtam az egyensúlyt.
Én is ilyen kocsit akarok majd! :)
Kollégámnak van. Hátul nem túl tágas. Motor jó, fogyasztása remek.
Ami neki visszatérő hiba, hogy hátul mindig zörög valami, elég zavaró. Két lengéscsillapító szett ment be hátra 3 év alatt. A gyáriak valamiért kipurcantak alatta, pedig nincs pakolva a kocsi.
ja ja oda fogok figyelni mindenre, csak arra voltam kivansi h jo valasztas lenne
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!