Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó autószerelő, olajcseréhez...

Jó autószerelő, olajcseréhez aki azonnal kicseréli és meg tudom várni, köki közelében?

Figyelt kérdés
Ismertek pesten, kispest, köki közelében olyan autószerelőt aki elfogadható áron lecseréli nekem az általam vitt olajat és szűrőt úgy hogy meg tudom várni és kb fél óra alatt megvan?
2013. ápr. 2. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Miért nem csinálod emg magadnak? Ennyit még egy nő is meg tud csinálni.
2013. ápr. 2. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:
mert lusta vagyok es alt 1-2 e ft-ert kicserelik.. plusz helyem sincs ahol hozzafernek nyugisan.
2013. ápr. 2. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

:) Elég lusta lehetsz, ha egy csavart nem tudsz ki és becsavarni.

Valami ismerős? Még ingyen is elvégezné lehet.

2013. ápr. 3. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerelőhöz hordom.Egyrészt meg van a megoldás a fáradt olajnak, másrészt olyankor kicsit mindig ránezetek a kocsira, harmadszor ezért van :)

Nekem megér pár ezrest, hogy megcsinálja :)

Más lenne lehet ha lenne aknám, garázsom,de nincs :)

2013. ápr. 3. 07:29
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Nem a kötözködés vezérel, de ezt egy vasárnap délutáni napon meg lehet egy bevásárló központ kihalt parkolójának sarkában is csinálni.
2013. ápr. 3. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarok belekötni azokba akik az otthoni cserét erőltetik, de sok kocsinak nem is lehet otthon alámászni hogy kitekerd a csavart. Az meg nem megoldás hogy 2 kerékkel felállsz a padkára, ugyanis az autónak kb vízszintes helyzetben kellene lennie. Lehet hogy a szerelő az aknában 1-2 ezerért kicseréli, és így nem ér annyit az egész hogy otthon kínlódjon az ember.
2013. ápr. 3. 09:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Valóban nem éri meg ezzel kínlódni de sajnos 2-3 ezer körüli árakat mondanak :S
2013. ápr. 3. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Manapság 2-3 ezer forint semmit nem ér.
2013. ápr. 3. 19:22
 9/10 A kérdező kommentje:

de egy olajcsere se ;)

1.5e -ért vágják a hajam kb 15 perc, ennyi egy olajcsere is...

2013. ápr. 3. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom nektek milyen autótok van, de az enyémnek van az alján egy burkolat, amit előbb le kell nyitni, hogy hozzáférj a leeresztő csavarhoz. Ez a burkolat kb keréktől kerékig széles. Tehát sok esetben az akna is keskeny hozzá, hogy hozzá lehessen férni. Így csápos emelővel kell felemelni a kocsit. Az meg otthon pont nincs a garázsban. ;)

Így kénytelen vagyok szervizbe vinni. A szerelőmmel mindig előre egyeztetünk időpontot, így mikor odaviszem, rögtön az én autómmal kezd el foglalkozni. Így még a nagyobb munkákat is meg lehet várni. Akár a műhelyben is ott lehet közben.

Van egy másik, régi hobbi autóm is. Azon nincs ilyen burkolat. Sőt a hasmagassága is elég nagy ahhoz, hogy megemelni se kell. Simán alányúlok racsnis kulccsal. Kitekerem a csavart, alá meg betolok egy lavórt.

Az sima ügy, természetesen magam csinálom.

2013. ápr. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!