Jó autószerelő, olajcseréhez aki azonnal kicseréli és meg tudom várni, köki közelében?
:) Elég lusta lehetsz, ha egy csavart nem tudsz ki és becsavarni.
Valami ismerős? Még ingyen is elvégezné lehet.
Én is szerelőhöz hordom.Egyrészt meg van a megoldás a fáradt olajnak, másrészt olyankor kicsit mindig ránezetek a kocsira, harmadszor ezért van :)
Nekem megér pár ezrest, hogy megcsinálja :)
Más lenne lehet ha lenne aknám, garázsom,de nincs :)
de egy olajcsere se ;)
1.5e -ért vágják a hajam kb 15 perc, ennyi egy olajcsere is...
Nem tudom nektek milyen autótok van, de az enyémnek van az alján egy burkolat, amit előbb le kell nyitni, hogy hozzáférj a leeresztő csavarhoz. Ez a burkolat kb keréktől kerékig széles. Tehát sok esetben az akna is keskeny hozzá, hogy hozzá lehessen férni. Így csápos emelővel kell felemelni a kocsit. Az meg otthon pont nincs a garázsban. ;)
Így kénytelen vagyok szervizbe vinni. A szerelőmmel mindig előre egyeztetünk időpontot, így mikor odaviszem, rögtön az én autómmal kezd el foglalkozni. Így még a nagyobb munkákat is meg lehet várni. Akár a műhelyben is ott lehet közben.
Van egy másik, régi hobbi autóm is. Azon nincs ilyen burkolat. Sőt a hasmagassága is elég nagy ahhoz, hogy megemelni se kell. Simán alányúlok racsnis kulccsal. Kitekerem a csavart, alá meg betolok egy lavórt.
Az sima ügy, természetesen magam csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!