Műszaki előtti átvizsgáláson és a vizsgán bent tartózkodhatok a műhelyben, hogy lássam mit cserélnek ki és mit számláznak?
Jövőhéten kell vizsgáztatni a kocsit és szeretném saját szememmel látni a dolgokat ami cserére kerül meg ami le lesz számlázva. Anyukám vinné egyedül a kocsit, de jobb szeretnék én is ott lenni. Kerepesi út 85-be kell menni. Amennyiben nincs baja kocsinak és átmegy a vizsgán 20290Ft lesz összesen. Persze ha baj van és elromlott valami cseréljék ki ,de aztán ne 50ezres számlát adjanak oda...
Esetleg tapasztalatok?
Köszi a válaszokat.
Az a véleményem, hogy téged - mint fiatal laikust - úgy ver át egy szakember ahogy akar, ezért aztán tökmindegy, hogy ott állsz-e felette vagy sem! Ha kicsit rátartibb a szaki, akkor már csak azért is behúz a csőbe...
:D
Ha meg rámutat valamire, hogy cserélni kell sok ezerért, akkor mit csinálsz, szakértőt hívsz, vagy bólogatsz?
XD
Inkább bízz meg bennük, és mutasd is ki a bizalmat, lehet így jársz jobban.
:)
Én műszaki vizsgán is ott álltam az autó mellett és általában sima szervizeléskor is.
Nem azért mert nem bízok a szerelőmben, hanem azért mert érdekel a téma. Szeretem látni milyen belülről az autóm, mi milyen állapotban van rajta, hogy működik, stb...
Igaz, egyszer vittem egy másik szervizbe is, ahol nem tudtam ottmaradni. Ott csak a végén megkaptam az autómat meg egy hat számjegyű számlát. Ekkor voltak olyanok, hogy érdekes módon belekerült az autóban pár plusz kilométer, amit nem is említettek (az autó mozgását semmilyen módon nem befolyásoló elektromos javítás volt, ami nem indokolt próbakört) meg ilyen apróságok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!