Mi a véleményetek a Kawasaki Ninja R250-ről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:10
1/9 anonim válasza:
láttam egyet, tipikus kawasaki zöldet, épp ma :) tegnap meg sárgát a szezonzáráson. Amit olvastam róla, az alpján tök jó. Bár nem gondolod, hogy nagyobb motor kellene? :D
2/9 anonim válasza:
Mér kellene nagyobb ez is megy 130-cal nem lehet hogy a kérdező kezdő és azért nem gondolkodik nagymotorban?
3/9 A kérdező kommentje:
igen kezdő vagyok nem akarok egyenlőre nagyobbat :) amúgy meg én úgy tudom h 180-at simán hozza
2009. szept. 21. 17:47
4/9 anonim válasza:
ha így állsz hozzá hogy vigyázol, akkor neked van eszed egy 6kilóshoz is szerintem, és később nem kell majd nagyobbat venned:) vagyis biztos megnézed a 900ast, de később mint 250ről akarnál továbbmenni:)
5/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok én is tudom hogy a 180-at viszi de magyarországon 130 a legnagyobb megengedett sebesség
6/9 A kérdező kommentje:
ja értem, ez esetben én kérek elnézést :P:)
2009. szept. 24. 18:19
7/9 anonim válasza:
sztem ez egy nagyon jó motor méltó kistestvére a nagy ezresnek
nekem csak az elso lámpája fék, meg a rendszámtartó nem tetszik azon kivul minden renben van
ill sztem jobb lett volna ha nem soros motort csinálnak hanem v2 et
ami nagyon jo : suly kezelhetoseg komfort
UGYE HA MEGLESZ IRSZ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT????????????????
8/9 anonim válasza:
énis azt veszek sztem nagy best.
am sztem nem fog irni lol
9/9 anonim válasza:
a V2 is jó lenne, de a sor4es még jobb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!