Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki ninja zx-10r-ben mi...

Kawasaki ninja zx-10r-ben mi a jó?

Figyelt kérdés
Lány vagyok 15éves és nagyon érdekelnek a motorok főleg a 120 köbcentinél nagyobbak :) csak az a gond hogy én külsőre és hangra megyek és nem a felépítésére...és szeretném tudni hogy a kawasaki miben jó ? milyen plussz dolog van rajta?mert nekem nagyon bejön :) és tudom hogy versenyzős és majd lesz is olyanom ha olyat akarok és szeretnék meggyőződni hogy jól döntök-e.köszönöm !
2011. márc. 24. 16:25
 1/3 anonim válasza:
Kawasaki Ninja-kban az a legjobb hogy 99%-uk eredeti hangal jön ki,és az nagyon állat!!:D külsőre is a legjobb motorok közé is tartozik,erejük mint egy ménes,ha veszel akkor zöldet vegyél,mert az az eredeti szine,vigyázz mert a pacik csak ugy ugrállnak benne,vegyél eggyet,de netörd össze magad:)
2011. márc. 24. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lenne ez hirtelen kicsit nagy neked?

Amúgy jó kis gép.

2011. márc. 26. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy nagy motor,de nem vagyok egy félős (: nagyon köszi(: sokat segítettél...én is zölden gondolkodom.
2011. márc. 31. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!