Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda XR 125 L bírja a kuplung...

Honda XR 125 L bírja a kuplung nélküli váltást?

Figyelt kérdés
Sok enduronál elég visszaengedni a gázt és úgy lehet váltani ez is bírná?
2013. ápr. 2. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
nem bírja! nem véltetlen van a kuplung, azzal csatlakoztatod szét a fogaskerekeket meg satöbbiket... tehát a kuplungot ha behúzod akkor szétválasztod a fogaskerekeket, de ha nem választod szét a fogaskerekeket akkor előbb utóbb tönkremennek a fogak, és akkor cserélheted őket... meg mindene tönkremegy
2013. ápr. 2. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Például a Honda CRF-en is van kuplung mégsem kell kuplungolni annak a kuplungszerkezete vagy váltója mivel másabb?
2013. ápr. 2. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
azzal másabb hogy esetleg gyorsváltó van rajta! de ha nem szeretsz kuplungolni akkor ne is motorozz! nekem az egyik kedvencem a kuplungolás és váltás! kuplung és váltókar nélküli motorral még életemben egyszer mentem, többször nem is fogok! egy robogóval mentem, de 1 km elég is volt! mindig váltani akartam rajta
2013. ápr. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!