Ha a motor a gyári értékeknek mindenben megfelel, akkor nem jöhet váratlan hibásodás... Ha kopott lenne, azaz elhasználódott, azt többnyire a mérések is kimutatnák, vagy szemre látható lenne. Nyilván van rizikófaktor, de minden használtautónál van. Ha nincs több pénzed autóra, és jó áron adják, vedd meg.
2013. ápr. 1. 21:35
12/33 anonim válasza:
A vezetett szervizkönyv sem ér semmit!!! Minden második szerelőnek van egy rahedli pecsétje minden márkaszervizhez. Olcsón megjavítja, majd pecsétel egy kis pénzért, hogy könnyebben add el a kocsidat.
2013. ápr. 1. 21:35
13/33 anonim válasza:
hamarabb megvenném ezt, mint amibe 200 000 Km van írva. Nem lehet már kevés km-es kocsikat kapni, nem abban a világban élünk, mindenki kocsival megy mindenhova. Nekem csak egy alap opelom van és 5 évesen volt benne 200 000 Km és nem vagyok üzletkötő......
2013. ápr. 1. 21:39
14/33 anonim válasza:
Szemely, te nagyon hülye vagy!
Vedd meg a tekergélt Mondeoidat és inkább felejtsd el ezt az oldalt! Ennyi idióta választ egy embertől még életemben nem láttam!
2013. ápr. 1. 21:51
15/33 anonim válasza:
Nem kell nekem hinni nyugodtan vegyétek meg 370.000km el a kocsikat idióták.
Utolsó te meg ne gyere nekem azzal ,hogy visszatekergetett Mondeo.
2013. ápr. 1. 21:58
16/33 anonim válasza:
Elnézést kérek Uram, hogy számra mertem venni a szent és sérthetetlen Ford Mondeot! Ezért gyónnom kell!
Ember, te nem vagy normális!
2013. ápr. 1. 22:10
17/33 anonim válasza:
De baszus ne legyetek már ennyire buták.
Ha nem értetek valamihez inkább maradjatok csendben.
Én a km-s témát nem poénból írom rengeteg szerelő ismerősöm van plusz akik szalonban dolgoznak.
De akkor biztosan ők is hülyék
2013. ápr. 1. 22:11
18/33 anonim válasza:
Ha belőled indulunk ki, akkor azok.
2013. ápr. 1. 22:15
19/33 anonim válasza:
Oké még egy dolgot leírok aztán a továbbiakban nem kommentálom a dolgokat mert értelmetlen.
Korábban volt egy F astrám 310.000 kmel amit 500.000 ért vettem. Ezen felül amég nálam volt ugyanennyit kellett rákölteni.
Most egy Mondeom van 145.000 Km el. Mióta nálam van még nem volt megibásodás.
És akkor most megkérek mindenkit ,hogy ezek alapján döntse el kevés vagy sok km-es autót vesz
2013. ápr. 1. 22:18
20/33 anonim válasza:
Ilyenkor miért nem hozod elő a "nem egy kategória a két autó" dumádat? te szerencsétlen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!