Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A quadot ti veszélyesnek...

A quadot ti veszélyesnek tartjátok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ ki ül rajta.☺
2013. ápr. 1. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel négy kereke van és hasonlít a játékszerhez, sokan nem veszik komolyan. A stabilitása miatt hatalmasakat lehet vele borulni, ami akár végzetes is lehet.
2013. ápr. 1. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Állítólag az egyik megevett egy óvodás kislányt - nagyon veszélyes! Amúgy nem tudom mi a mai világban ez a nézőpont, hogy mindentől félni kell, aminek kereke van - mitől lenne veszélyes?
2013. ápr. 1. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem szívesen tartanám.Az úgy hogy nézne ki hogy van egy quadom és nem használom? :)

Amúgy igen szívesen vennék egyet ha lenne rá pénzem,mert itt a környéken sok a szép hely,hegyes völgyes földutas környék van amit érdemes vele bejárni.

Amúgy meg motor párti vagyok! :)

2013. ápr. 1. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább ki se kelj az ágyból, mert veszélyes! Eleshetsz, meg ilyenek :D

Persze hogy veszélyes a quad, de normálisan használva nem veszélyesebb mint bármi más.

(mondjuk én már estem quadal, azt élemben akkor ültem rajta először és azt hittem stabilabb :D De pár horzsoláson kívül semmi bajom nem lett)

2013. ápr. 1. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak kanyarban veszélyes: nagyon le kell lassitani vele kanyarban, mivel nagyon borulékony. Amúgy egyáltalán nem veszélyes, egy crossmotor szerintem 100x veszélyesebb, annál ha egy fél centit jobban húzod a gázt, már olyat esel, hogy jó, ha fel birsz állni utána.
2013. ápr. 1. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem veszélyesebb mint bármi más de én 2 kerekű párti vagyok :) Az utolsóval nem értek egyet nem veszélyesebb egy cross vagy enduro én évek óta motorozok párszor mentem quadal de nekem nagyon nem jön be hiába négy kerekű de attól még iszonyat instabil.
2013. ápr. 1. 16:05
 8/8 anonim válasza:
Ha torzulsz vele, akkor könnyen borulhatsz. Nem tartom annak. Megfelelő védőruházattal. Bár 60 km/h-nál már izgalmasabb :D
2013. ápr. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!