Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tavasszal lesz jogsim, viszont...

Tavasszal lesz jogsim, viszont MOST remek motort találtam! Hogyan győzhetném meg aput? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Tavasszal megyek el jogsira. Ami pénzt kapok bérmálásra, azt beleadom a motorba (csak ezért bérmálkozok, és nem lógok idén :D). Viszont most találtam az 50 ccm-esek közt egy motort, ami vetekszik az Aprilia-val, sőt! Remek áron van, 100 e forintért, használt, annyi hiba van rajta, hogy az aksi merülőben van. Újonnal ez 300e körül van. Hogyan indokolhatnám meg apunak, hogy ez most "kihagyhatatlan"? Mert 300ezerért nem hiszem hogy jövőre venne nekem... De most meg ugye itt a tél... (bár míg nincs jogsi, csak kipróbálnám) Milyen dolgokkal érvelhetnék?

14/L

2009. szept. 19. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen márkájú ez a hiper szuper csili-vili motor?! :D:D:D
2009. szept. 19. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
derbi senda, csak jót olvastam/hallottam róla. de ez most nem lényeges, engem az "indokok" érdekelnének, amivel egy felnőttet meg lehet győzni!
2009. szept. 19. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
indoknak tökéletes az hogy azért kell télen venni, mert ilyenkor nincs motorosszezon és olcsóbb ilyenkor!továbbá aki megszorul télen szokta eladni!linkeld már be a motort!nekem van sajátom nem akarom megvenni csak hátha tudok mondani valamit róla 16f
2009. szept. 19. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, és mondd, hogy ha nem sikerül a vizsgád tavasszal, még hasznot is lehet realizálni rajta ha eladjátok nyár elején akár 130-150 ezerért
2009. szept. 19. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenképp megtartanám, hiszen bérmálás után visszaadnám apunak a "tartozást". és addig próbálnám, míg nem sikerül a jogsi :D köszönöm a tanácsokat, ma azt hiszem, ha lemotorozunk Kőszegre kávézni, előhozom a témát.
2009. szept. 20. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!