Érvényes magyar jogsival vezethetek Németországban? Vagy kell hozzá valamilyen papír?
Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 15:04
2/12 anonim válasza:
szia!
Jogsiszerzés után 2 évig nem lehet vezetni külföldön. Utána már semmi akadálya nincsen!
3/12 anonim válasza:
Nem, 18 éves kor alatt nem vezethetsz külföldön, a 2 év a kezdő vezetői engedély(nem húzhatsz utánfutót).
4/12 anonim válasza:
bármelyik országban vezethetsz még angliában is pedig ott balkéz szabály van
5/12 anonim válasza:
" évig csak utánfutót nem vonttathat de az nincs korlátozva hogy külföldön vezethet e én még nem uniós országba is vezettem 2 hónappal a jogsim megszerzése után még az ottani rendőr se szólt egy szót se se ahatáron:)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 30. 16:50
7/12 anonim válasza:
Én most vizsgáztam Kreszből, és ezt tanították...
8/12 anonim válasza:
Akkor jobban kellett volna figyelned. 18 alatt nem vezethetsz külföldön, illetve 2 évig nem vontathatsz.
9/12 anonim válasza:
Konkrétan ezt tanultam, hogy 2 évig nem vezethetsz külföldön friss jogsival. Nemrég vizsgáztam, nem vagyok egy h.lyegyerek!!
10/12 anonim válasza:
Én 8 éve vizsgáztam B-ből akkor úgy volt, hogy 2 évig (tanulójogsival) nem vezethetsz külföldön de azóta állítólag ez változott valamiben.
A másik:
"macilaci08 válasza:
bármelyik országban vezethetsz még angliában is pedig ott balkéz szabály van"
xD ne hari, de balkéz szabály.. ? ott is jobbkéz szabály van csak a bal oldalon közlekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!