Lejárt magyar papíros, vagy papír nélküli autóra lehet bérelni P rendszámot?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 15:38
1/3 anonim válasza:
P-rendszámot bármire felrakhatod, mivel P-próba randszám.
Hivatalosan a papír nélküli, műszaki nélküli kocsik javítás közbeni mozgatására van.
2/3 bp1985 válasza:
Felrakhtod, csak sok esèly nincs rà, hogy magànszemèlykènt kapsz, illetve rengeteg hàtrànya is van.
3/3 anonim válasza:
Beütöd, hogy p- rendszám bérlés és millió embertől bérelhetsz átlagban napi 5e , és szoktak kérni némi kauciót.
Én párszor már béreltem,( én egy magyar papírok nélküli kocsit vettem ) megkérdeztem annó a rendőröket is.
Azt mondták papíron csak úgy legális, ha a rendszám tulaja is a kocsiban van, mivel ilyet csak olyan cégek kérhetnek akiknek a javítás, és egyéb autóval kapcsolatos tevékenységük van.
Ők is mondták, ez egy fél legál megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!