Szerintetek nagyon gáz egy 20 éves fiunak 210 es babettával járni Budapesten?
Én a helyedben tuti nem vennék Babettát. Akkor inkább már olyan teljesítményű gépet vegyél ami tényleg tudja tartani az 50-60as utazó tempót, mert itt Bp.-en tényleg türelmetlenül rád mennének/dudálnának mint ahogy már írták. Am szerintem gáznak nem gáz csak a teljesítménye nem lenne elegendő az autósok miatt. A fenntartása tényleg kedvező, de biztonság szempontjából szerintem abszolút nem.
Üdv. egy Budapesti.
Én annyit mondanék ne foglalkozz a többi közlekedővel,én Angliában élek egy kisvárosban itt alig látni robogót,barátnőmnek Vespája van,ha kedvem támad felülök rá,itt egyetlen autó sem előz meg,nem divat,szépen jönnek mögöttem 30mérfölddel vagy kevesebbel,pedig itt átlagosan 3-4autó van egy családban,egy átlagos körforgalom 3-4sávos,10szer annyi autó van az utakon mint otthon.
És senki sem dudál..
Van még mit tanulnunk nekünk magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!