Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MIért nem jók a LED-es helyzet...

MIért nem jók a LED-es helyzetjelzők?

Figyelt kérdés
vettem az autómba ledes helyzetjelzőket, a sima helyett, mert jobban mutat, de 3-4 nap után, vagy max egy hét, és nem világit, kiég, vagy nemtudom mi van vele. a másikakkal nem csinálja, azok birják időtlen időkig. nem hinném hogy azért van mert rossz minőségű a ledes, mert a másik autónkba már 3-4 éve bent van, és még mindig világit. mitöl lehet ez ?
2013. márc. 28. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Képzeld el értek az elektronikához, még ha itt nem is fejtettem ki.

Adott a kérdezőnél egy modul, ami kiég,mert gagyi.Valószínű azért,mert nincs beállítva.Egy megfelelő ellenállással megoldható hogy jó legyen.

Az áramgenerátoros kapcsolást is méretezni kell áramfelvételre. Nem mind1, hány LED-et raksz rá-

De legyen igazad,csak Te értesz hozzá:)

Mehet a lepontozás.

Ha lesz időm,és kidobni való lóvém szívesen elküldöm képen, mit is oldottam meg autóba :)

ui.: nekem is LED-es minden a kocsiba. Semmi extra, csak okos számítások :)

2013. márc. 29. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem vagy te nekem se kutyám se macskám, se én neked, hogy előtted kelljen igazolni magam, vagy neked kelljen igazolni előttem. Ha a szaktudásodat a magad részére elegendőnek érzed, légy vele boldog és használd, ugyanezt teszem én is. Ebből kifolyólag a képeket köszönettel nem kérném, vannak fogalmaim mit hogy lehet ledesíteni, és mit nem lehet sehogy sem.
2013. márc. 29. 13:00
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos válaszokat :)

és légyszi ne itt vitatkozzatok :D

2013. márc. 29. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!