Mozgókúpos csavar ügyében tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Opel astra f-re szeretnék felrakni egy 4x98-as felnit, de nem tudom, hogy pontosan milyen csavarok kellenének. Azt tudom, hogy mozgókúpos, de hogy milyen paraméterekkel azt már nem.2013. márc. 27. 19:41
1/4 anonim válasza:
Szia!
Elsőre azt mondanám, hogy egy GÁNYOLÁS!
De tényleg!
Viszont azt is tudom, hogy ha beindul az ember valamire, akkor nehéz lebeszélni.
Ha mégis ez az álmod akkor egy qrva lényeges dolog van:
A középső "teher mentesítő" furat maximálisan passzoljon.
Mivel a 4x98 felni valószínűleg Fiat ezért a furata 58 mm, az Opelé 56,5 mm. Tehát ha így felrakod, akkor sem a tehermentesítő, sem a mozgókúpos csavar nem tudja központban tartani a kereket és a fogadból kifog esni a tömés , annyira fog rázni. Életveszélyes!!!Nagyon figyelj oda!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A felni furata 62 mm-es. esztergáltattam tehermentesítőt hozzá ami leszűkíti 56,5 mm-re ezzel nincs gond. Miből, gondolod, hogy nagyon fog rázni. Sok mindenki használ ag felnit.
2013. márc. 27. 20:31
3/4 A kérdező kommentje:
*így
2013. márc. 27. 20:33
4/4 anonim válasza:
Ha esztergáltattál és halálpontos akkor nem fog rázni valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!