A Nissan Quashqai-ok mitől ilyen drágák használtan?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból nézegettem ezeket az autókat, és felakadt a szemem, hogy milyen pofátlan drágák. Ez a Renault Megane alapjaira épült, azaz alsó-középkategóriás autó. Ehhez képest a 4-5 évesek árai lazán a hasonló korú km futású Passatok Mondeok árai felett vannak. Szerintetek normális ez? Azok komoly kényelmes nagy autók nagy motorokkal, míg ezek a Nissanok 1.5-ös 1.6-os kávédarálókkal vannak szerelve, és még így is drágábbak. Mit tudnak ezek, hogy így viszik őket? Ennyire elvakítja az embereket a "terepjáró" kinézet?2013. márc. 26. 21:43
1/4 anonim válasza:
A SUV kinézet is elvakítja őket, így van, meg az, hogy mivel a Nissan ilyen szuper autókat gyárt, mint a GTR, akkor biztos ez a Quashqai is olyan szuper. Jó autó amúgy tényleg, hozzám vágnának egy ilyet, leszopnék érte bárkit ott helyben, akár több embert is, de ha ennyi pénzem lenne, én sem ilyet vennék, mert tényleg sokkal jobbakat is lehet kapni olyan áron.
2/4 anonim válasza:
Szép autóm meg minden de annyiért nem:)
Egyébként köszi nekem is Mondeom van:D
3/4 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy jó autók, de ez az összeg irreális. Egyébként a dízelben Renault motor van, úgyhogy ennyit arról, hogy japán technika. Ennek ellenére a teljesen azonos alapokra épülő Renault Meganok laza 1 millával olcsóbbak. A különbség nagyjából az, hogy 10 centivel magasabbra van emelve, meg nagyobb kerekek vannak alatta. Kíváncsi lennék egy kaskájos érveire, ugyanis vannak jónéhányan. Aki újat vesz azt megértem, mert nagyjából reális a többihez képest, de használtan hihetetlen drágák.
2013. márc. 26. 21:56
4/4 anonim válasza:
Én a közeljövőben szeretnék venni egy Quashqai-t újonnan 1.6-os benzines néztem, engem is érdekelnének a vélemények róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!