Golf 3 GTI két kamrás HELLA lámpában H1-es vagy H4-es izzók vannak?
Figyelt kérdés
Ha veszek bele 4db 100W-os izzót, akkor a tompított nem fog túl erősen világítani, vagy az mitől világít kevésbé mint a távolsági?
Ködlámpába is rakhatok ilyet? ha esetleg az is ugyan olyan foglalatú?
2013. márc. 26. 15:20
2/4 A kérdező kommentje:
Most ez hogyan van? van aki azt mondja h egy lámpában van egy H1 és egy H4...?
2013. márc. 29. 16:02
3/4 Bulla István válasza:
hát én nem tudom, ha H1 akkor külön van a reflektor és a tompított, szoval két db égő kell bele, a H4 egyben a refi és a tompított is... ha mindkettő van akkor nem tudom hogy mit mikor kapcsolna... vagy esetleg mindkettő refizne , de szerintem gyárilag ilyen nincs...a tuning lámpák is általában H1-esek
4/4 Bulla István válasza:
a 100Wos hoz ugytudom hogy kell vmi relé... de azthiszem van 70w-os is, ahhoz nem kell, a tompított azért világít kevésbé mert más a foncsor és más irányba világít(lefelé)
a refi pedig szúró fény szerűen világít felfelé.
szerintem elég ha 4db 70wosat veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!