Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a 6000K-s Xenon fénye...

Milyen a 6000K-s Xenon fénye angel eyes lámpában?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem projektoros angel eyes lámpám van, és vettem bele xenon izzókat,6000K 55W-osat. A barátnőmnek is 6000K 55W-os van, de neki hó fehér mindenhol, neki nem projektoros lámpája van, hanem rendes foncsoros, nekem viszont, ahol a projektoros lámpa meghúzza a világítási határvonalat, ott kékesebb színű. Kérdés, hogy ezt mi okozza? Okozhatja a projektor lencséjének fénytörése? Akinek angel eyes-ba van xenonja, találkozott ezzel a jelenséggel? Előre is köszönöm szépen a segítségetek.
2010. febr. 5. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Tuti egyforma a két xenon? Nem hiszem fényt- tőrne a lencse, habár a fókuszpontba van a xenon ?
2010. febr. 5. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocs, az övé Thunder 35W-os 6000K, az enyém HID JM 55w 6000K. Hófehér az enyém is, csak azon a határvonalon kékes. Ezért nem tudom, hogy mi a baj. Lehet, hogy kipróbáljuk, hogy az ő izzóját, trafóját beteszem az egyik izzó helyett, aztán meglátjuk. Ha ugyanolyan mint most, akkor tuti fénytörés, ha nem, akkor a xenon különbözik. Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem szenvedek a szereléssel, ha valaki már találkozott ilyen jelenséggel.
2010. febr. 5. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
A projector lencséje okozza, semmi baj nincs vele
2010. febr. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!