Miből áll egy forgalmi vizsga kismotorból?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már lassan egy éve küzdök a személygépkocsi, tehát a "B" kategóriás jogosítvánnyal, de nem megy. Egyszer már oktatót is váltottam, de sajnos az sem segített, már teljesen idegroncs vagyok a sok kudarctól. :(
Az jutott eszembe, hogy ha sikerülne kismotor jogosítványt szereznem, akkor azzal tudnék mopedautót is vezetni, és mára már odáig jutottam, hogy nekem az is megfelelne, mivel bevásárolni, meg munkába járni az is jó lenne, a "B" kategóriás meg úgysem megy.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogyan néz ki egy vizsga belőle? Kell parkolni, vagy van benne valami más nehézség?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)
2013. márc. 26. 15:01
1/5 anonim válasza:
Mopedautóhoz B kategória kell, tehát a terved itt már csődöt mondott.
2/5 A kérdező kommentje:
Biztos forrásból tudom, hogy nem kell hozzá.
2013. márc. 26. 15:12
4/5 anonim válasza:
moped autóhoz, M vagy AM jogosítvány kell, amit 14 éves kortól lehet megszerezni!
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok, akkor bocs, nem tudtam hogy pontosan mi kell hozzá, azt hittem elég az M-es jogsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!