Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóból hogy szeditek ki a...

Robogóból hogy szeditek ki a gyertyát? Nem nagyon tudok hozzáférni, ti ki szoktátok szedni a motort is és csak utána a gyertyát, mert így fogóval alig birok hozzáférni, tekerni meg esélytelen. Megmozdítani se bírtam Eseteleg valami tuti módszer?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyertyakulccsal próbáltad?:) Erre találták ki.:))
2013. márc. 26. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tuti módszer az ilyen gyertyakulcs: [link]

Soha az életben nem szedtem még ki gyertyacsere miatt a blokkot, elég nagy butaság is lenne.

2013. márc. 26. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Bontsd szét a motort hogy már csak a gyertya maradjon:)

Próbálozz fél collos hozzávaló gyertyakulccsal,meg crova racsnis hajtószárral ha olyan kicsi a hely.

2013. márc. 26. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Na itt a gond, hogy 1-ik sincs kéznél. :/ sima fogóval akkor szerintetek is esélytelen?
2013. márc. 26. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el, hogy gányolsz vagy szerelsz. Mert ha gányolsz akkor "samu-kalapáccsal" is hozzáférhetsz. Vannak olyan dolgok amelyeket csak célszerszámmal érdemes nekikezdeni: pl lánc nittelés, lendkeréklehúzás stb. A gyertya is ilyen. Ha nincs gyertyakulcsod akkor kérjél kölcsön, vagy hagyd a fenébe az egészet.
2013. márc. 26. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
* kalapácssal
2013. márc. 26. 16:25
 7/7 anonim válasza:

Nekem Aeroxom van, gyertya kulcs 20.8-as hozzá, de nem nagyon fértem volna hozzá vele kényelmesen,így vettem egy 21-es villáskulcsot, és tökéletesen megfelel a célnak. Jobb oldalról alulról fekvőhengeres motorhoz simán hozzáférni. Nem kell látni a gyertyát, csak lehúzni a pipát róla és ki lehet tapogatni a kulcs helyét.

Minden más megoldás gányolás.

2013. márc. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!