Milyen modszer vált be nektek borotválkozásnál? Mit kentek utána?
Figyelt kérdés
Bikini vonalnál borotváltam régen is meg most is , és egy ideig elfogatta a böröm. Most megint kipattog és fáj. Nem ellentétesen borotválom.2011. máj. 6. 16:10
1/9 anonim válasza:
semmit
jó minőségű a borotvám,zuhanyzás közben borotválkozok,tusfürdőt kenek magamra,és ugy
utána meg semmit
sosincs semmi kipattogás,semmi,pedig érzékeny a bőrö mindenre egyébként
2/9 anonim válasza:
Nive Men after shave balsam érzékeny bőrre kamillával
3/9 anonim válasza:
A 16.17-estől kérdezném, hogy milyen borotvát használ?
4/9 anonim válasza:
Én egyszer használatos borotvát használok (nőit) és általában fürdés közben csinálom. Utána bekenem testápolóval, úgy nem pattog ki, pedig régebben ki szokott. Ja, és nem szabad túl gyakran borotválni.
5/9 anonim válasza:
Én fürdés közben szoktam csinálni és semmit nem kenek rá pedig nagyon érzékeny bőröm van + én olcsó férfi borotvát használok mivel az enyém már nem olyan éles így kettőt veszek neki egyet és magamnak
6/9 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 05-06 16:17
gilette-et használok,változó hogy mach3 vagy fusion
férfiborotva,de tovább tart mint a női,és jobbak is
7/9 H.Orsolya válasza:
Én is állandóan kipattogtam, a nőgyógyászom meglátta és a babapopsi kenőcsöt javasolta, de abból is a neogranormont.
jobb is mint pl. a Bepanten
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2011. máj. 13. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!