Hogy kérjem el a kocsit? (többi lent)
Ja hát ilyen dolgok nálam is voltak, hogy lassíts már (45-nél), meg ne menj olyan közel a másik kocsihoz (volt köztünk még 2 kocsinyi hely városban). :D
Én úgy voltam velük, hogy rájuk hagytam, hadd mondják, a vezetés többet ért, mint a veszekedés. Amúgy mindenki ilyen a családodban? Apu, anyu, testvér, mindenki? Mert nálam főleg anyum volt ilyen, de egy idő után leszokott róla.
Mire szeretnéd egyébként elkérni a kocsit? Eljárkálni napközben, meg ilyesmik? Nem lehet, hogy azért nem adják oda, mert nem akarnak elengedni oda, ahova indulsz?
éppen a haverokkal való városban való kocsikázgatásokból szokott a legnagyobb baj lenni, haverod ott van mondja padlózd le, mit bír a kocsi? nyomd már neki, meg egyebek, és akkor majd küldik a csekket gyorshajtás miatt, meg lehet javíttatni a saját kocsit, meg azt a kocsit aminek nekimentél!
és mi az hogy a haverodnak oda adják a kocsit neked meg nem?
egy idegennek tudod mikor adnám oda a kocsim...
és te annyira retardáltnak bizonyítod magadat hogy én sem adnám oda a szüleid helyében a kocsit! nem véletlen nem kapod meg!
Őszintén szólva a haverokkal való kocsikázáshoz én sem adnám oda a kocsit, az előttem szóló leírta, miért. Bocs, de a mai fiatalokból én bármit kinézek. Tisztelet a kivételnek.
Megértem a szüleidet, hogy miért próbálnak ettől óvni. De egyszerű a dolog: kérje el a haverod az ő szüleitől a kocsijukat, és menjetek azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!