Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kérjem el a kocsit?...

Hogy kérjem el a kocsit? (többi lent)

Figyelt kérdés
Megvan a jogsim de nem adják oda a kocsit már kb vezettem 10.000 15.000 km de nem adják oda :@:@ más haveromnak már elsö nap odaadták
2013. márc. 25. 20:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tankolni tudok bele
2013. márc. 25. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja hát ilyen dolgok nálam is voltak, hogy lassíts már (45-nél), meg ne menj olyan közel a másik kocsihoz (volt köztünk még 2 kocsinyi hely városban). :D

Én úgy voltam velük, hogy rájuk hagytam, hadd mondják, a vezetés többet ért, mint a veszekedés. Amúgy mindenki ilyen a családodban? Apu, anyu, testvér, mindenki? Mert nálam főleg anyum volt ilyen, de egy idő után leszokott róla.

Mire szeretnéd egyébként elkérni a kocsit? Eljárkálni napközben, meg ilyesmik? Nem lehet, hogy azért nem adják oda, mert nem akarnak elengedni oda, ahova indulsz?

2013. márc. 25. 20:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát csak néha haverokkal kocsikázgatni ennyi :) városban
2013. márc. 25. 20:35
 14/21 anonim ***** válasza:
35%

éppen a haverokkal való városban való kocsikázgatásokból szokott a legnagyobb baj lenni, haverod ott van mondja padlózd le, mit bír a kocsi? nyomd már neki, meg egyebek, és akkor majd küldik a csekket gyorshajtás miatt, meg lehet javíttatni a saját kocsit, meg azt a kocsit aminek nekimentél!

és mi az hogy a haverodnak oda adják a kocsit neked meg nem?

egy idegennek tudod mikor adnám oda a kocsim...

és te annyira retardáltnak bizonyítod magadat hogy én sem adnám oda a szüleid helyében a kocsit! nem véletlen nem kapod meg!

2013. márc. 25. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva a haverokkal való kocsikázáshoz én sem adnám oda a kocsit, az előttem szóló leírta, miért. Bocs, de a mai fiatalokból én bármit kinézek. Tisztelet a kivételnek.

Megértem a szüleidet, hogy miért próbálnak ettől óvni. De egyszerű a dolog: kérje el a haverod az ő szüleitől a kocsijukat, és menjetek azzal.

2013. márc. 25. 20:47
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem mész azzal az autóval, amivel 10-15 ezer km-t mentél?
2013. márc. 25. 20:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Mert mért menjek azzal?;)
2013. márc. 25. 21:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Biztos megvan rá az okuk. Mikor nekem volt friss jogsim kb 500km erejéig ott ültek mellettem, hogy lássák mit hogyan csinálok. Aztán pedig megbíztak bennem annyira hogy ideadják az autókat amíg ésszel vezetek. Én a haverokat annak idején nem is vittem mert ha baleset lett volna mondjuk az én hibámból és netalántán meghalt volna valaki az az én felelősségem lenne. És aztán nézhettem volna....
2013. márc. 26. 07:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az írásodról az a kép jött le hogy a szüleiddel laksz, nem dolgozol (gondolom azért mert tanulsz), és azon siránkozol hogy nem adják oda a kocsit amiért ők dolgoztak, és féltik. Lehet hogy úgy vannak vele hogy majd a sajátodat törd össze. Másik fele hogy ők láttak vezetni 15 000 km alatt, és lehet hogy okkal nem adják oda. Mivel kereseted nincs, gondolom a 150.000-es jogsidat is ők állták, így inkább örömödben kellene írogatnod nem itt panaszkodni rájuk hogy milyen ellenszenves tulajdonságuk hogy nem adják oda neked a kocsit önálló vezetésre.
2013. márc. 26. 08:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Aztán mi értelme van a haverokkal kocsikázgatni a városban? Inkább menjetek gyalog, akkor lehet inni is, mi inkább kocsma gyalogtúrákat szoktunk tartani a városban a cimbikkel.
2013. márc. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!