Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
A "B" kategóriás jogosítvány árára lennék kíváncsi, hogy összesen mennyit kell gyűjtenem. Szóval valaki felsorolná, hogy mi kell hozzá, és az EGÉSZ mennyibe fáj átlagosan?
Illetve, ha egyszer megbukik az ember, akkor mit kell újra kifizetni? Az értelmes, nem lenéző válaszokat köszönöm!
2013. márc. 24. 20:43
1/7 szántóvető válasza:
+nézhettél volna egy iskolát a neten,a pótvizsgával ne foglalkozz mert az nem érdekes. [link]
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem durván 200 ezer volt, úgy hogy egyszer buktam meg forgalomból és az eü vizsgám már előtte megvolt.
Ebbe a 200 rugóba beleszámoltam mindent, orvosi alkalmasságitól az 5 pótóráig.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A 200 ezer nem volt sok egy kicsit?
2013. márc. 24. 21:37
4/7 anonim válasza:
De sok volt szerintem is, egyetlen egy autósiskola van a környéken ahol jó az oktatás, másik autósuliba kb 20 rugóval lett volna kevesebb. De így 2 hónap alatt megcsináltam az egészet, és már ismerős oktatónál vezettem.
5/7 anonim válasza:
Nekem olyan 90 körül kijött a dolog.
Minden elsőre megvolt.
Átlagosan olyan 130-150 körül max ki szokott jönni.
6/7 anonim válasza:
Persze ez helyfüggő, Pesten nagyobb a választék, ezért olcsóbb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. márc. 25. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!