Mennyibe kerül egy Big Bud traktor hazahozatala az USA-ból?
Sziasztok!
Lehet ,hogy kimegyek az USA-ba traktort nézni, ha veszek majd egyet, akkor azt,hogy kell hazahozatni?
Egy nagy Big Bud felső kategóriás traktorra gondolok:
Ezek csak 35 millióba kerülnek.
Ennyiért nem is olyan sok, Magyarországon a John Deere 9630 traktorok ilyen erősek kerülnek 100 millió Ft be.
Úgy tudom Magyarországon a legerősebb traktor is 500 Lóerős, én bealkotok egy 600 Lóerős amerikai traktorral.
A lényeg,hogy mennyibe kerül ,és hogy kell intézni a szállítást, hogy átjusson a traktor USA-ból Európába?
Ha ezt megtudom ,hogy van kimegyek az USA-ba traktort venni,mert ilyen traktor Magyarországon nincs,de még Európában is ritka.
Valaki értelmes válasz?
Van annyi pénzem.
Akinek van annyi pénze, az nem itt kérdezősködik, hanem kiadja XY szállítmányozó kft-nek, hogy ez a traktor ekkorra meg akkora legyen itt.
Őszintén tudok derülni azokon, akik ide jönnek úgymond "menőzni", hogy hogy vegyenek százmilliós helyett egy harmincmilliós traktort, vagy hogyan cseréltessék ki a Lambóban a fejegységet, mert amivel szállítják, annál a világítás színe nem passzol a bőrözéshez... (ilyen kérdés is volt már)
Tényleg azt képzelitek, hogy bárki is beveszi ezt?
Akinek pénze van, az tudja milyen módon költse el, megvannak a kapcsolatai is.
Akinek nincs, az meg idejön álmodozni, kitalált kérdésekkel.
Tudod, utolsó nem ez volt a kérdés.
Amúgy most vettem egy új MTZ 6 millióért.
Azért ,mert még nem vásároltam külföldről, és még nincs benne tapasztalatom ,eddig csak Magyarországon vettem gépeket,de most ki kell nézni,mert itt nagyon drága minden ezért?
Hogy lennének kapcsolatom USA-val? Ez az első külföldi vásárlásom lesz.
Eddig mindig akárhonnan vettem traktort magam hoztam haza.
MTZ-éket főleg.
Akkor vegyél egy olyan gépet nyugodtan, amihez akármilyen alkatrészt 20000 kilóméterről kell hozatni.
Persze azt se felejtsd el, hogy az itteni ára a gépnek a duplája lesz legalább az USA árnak és hogy egyik munkagépet sem fogod tudni hozzácsatlakoztatni.
mennyi földed van?ha elárulod lehet segíthetek...100-200 hektárra nem érdemes venni akkora zabagépet...
itt van mondjuk egy fele akkora,335 le new holland(ez is nagyon nagy):
ez "csak" 31 milka :)
mire hazahoznád Amerikából,nagyon sokba lenne. mellesleg egy öreg trakszinak tűnik nem írja mikori kiadás.ku*va drága az alkatrész meg a javítása, kényelmetlennek is tűnik a kabinja a nyugatiak mellett.jah meg hozzá a kapcsolható ezközök is rengeteg pénzbe kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!