Mit lehetne vennimegy fiúnak szülinapjára aki motorozik?
A benzin nem lenne rossz.. viszont mivel 16 éves, kezdő, még nem biztos, hogy ennyire "motorosnak" kellene nevezni és ellátni mindenfélékkel. Előbb szerezzen tapasztalatot úgy, hogy ne legyen esélye könnyen összetörnie magát!
Esetleg motoros öltözet.. Csak 1500 Forintból semmi nem jön ki jóformán. Találj ki neki valami mást! :)
Szia!
Legolcsóbb megoldások ha csinálsz neki egy ilyet:
le is tudod tölteni a kinyomtatható verzióját a linknél.
vagy ilyet adsz neki de nyersen amit magának kell megcsinálnia ,természetes letudod tölteni a linkről
Én egy ilyen pappírmotort összeraktam(1hét vagdalás+1hét ragasztás)
Vagy vehetsz benzinbe adalékot(pl ha 2ütemű akkor fimol 2t ez a gyártónál 600-700ft)
egy ilyen is hasznos lehet egy motoros számára
occsó dízsítés
Úgy nagyjából ennyit tudtam segíteni.
Üdv!
Esetleg mégvalami.
Nem tudom hogy kultiválja e meg hogy használná e.
Én ilyet használok Motoros létemre.
Mivel sok pénzem nincs protektorokra így katonai boltban vettem magamnak taktikai térdvédőt és könyökvédőt.A térdvédő hidegben nagyon jó jégeralsóval használva.
Cigit..? 16 évesen..? Hol élsz te?
A sör oké, az csak hosszútávon káros. De a cigi olyan, mintha egyenesen meg akarnád ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!