Ti milyen motorral kezdtetek motorozni?
Figyelt kérdés
és milyen motort ajánlanátok kezdésnek? 14/F2013. márc. 21. 10:16
1/12 anonim válasza:
Ha motorozni szeretnél megtanulni akkor valami robogó is megteszi, vagy akár egy simson is.
De ha megveszel egy verhovina-t, akkor hamarabb fogsz megtanulni szerelni mint motorozni. ☺
2/12 A kérdező kommentje:
és a babetta az is jó ?
2013. márc. 21. 12:17
3/12 anonim válasza:
Én elég sokat szívtam a babettával. A legkisebb kosz, vagy víz és már be sem indult. A gyújtása sem egy világbajnok valami.
4/12 anonim válasza:
Simson s51 enduro volt az első gépem 1989-ben .
5/12 anonim válasza:
Természetesen Babettával, 11 évesen. Igaz, hogy sokat szereltem, de használtam is azért, és sok örömet okozott, bár nem árt ha van valami ismerősöd (idősebb haver, szomszéd, apa), akivel meg tudjátok csinálni ha baja van, akitől tanulni is tudsz.
7/12 anonim válasza:
Hayabusa. Most tolókocsi, pedig még volt egy sebesség még...
8/12 anonim válasza:
Yamaha XT 600 kicsit több mint 2 éve :) Azóta az is az van
9/12 anonim válasza:
Simson S51b. De akkor nekem még nem volt, haverommal mentünk ketten. Mögöttem ülve magyarázta mit-hogy. Földúton :) "Húzzad nekiiiiiije e nem robogóó!!!!" :DDD (2007)
20F
10/12 petizacc válasza:
1976-os évjáratú Simson s50B :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!