Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek mennyi idő volt a...

Nektek mennyi idő volt a jogsi megszerzése?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam KRESZ vizsgán,sikeres volt...kedden kell mennem az oktatóhoz,ha megérkezik a lapom,akkor már kedden vezethetek.Arra lennék kíváncsi,Ti mennyi időt töltöttetek a vezetéssel,úgy értem hány hónapot? Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 21. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az autósjogsit kb 3/4 év alatt tettem le kocsira,amúgy fél év lett volna csak halasztanom kellett.ÉS Pesten vizsgáztam mindenből elsőre átmentem.(hagyományos kresszvizsga volt)

Második jogsim az nagymotorra ment az kb 1,5hónap alatt megvolt,mert nem kellett sokat szórakoznom se a rutinpályán se forgalomba mert már tapasztalattal mentem.Itt viszont megbuktam a számítógépes kresszen mert hogy minek tanuljam ha már több éve volt jogsim :)

2013. márc. 21. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
8 -9 hét mindennel egyutt ....
2013. márc. 21. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
5 hónap volt tavaly, összesen 6 hónap volt, mert vagy 3 hetet vártam a jogsira. Én is mindenből elsőre átmentem, a tavaly nyár viszont teljesen erre ment rá, de megérte :)
2013. márc. 21. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Holnap vizsgázok :D Ha sikerül, majd megírom! :D
2013. márc. 21. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Szerintetek ha jovohet kedden vileg mar kezdem(ha megkapja az oktatom a Vas Gerebenbol az igazololapot),es mondjuk minden heten megyek 2-3-szor 2szer 45 percet,akkor mennyi ido mire mondjuk vizsgaidopontot kapok? Iletve neketek mennyi idovel az Eü tanfolyam utan volt a vizsga? Csak mert meg nem mondtak semmit,hogy mikor lesz,de mar 2hete volz a tanfolyam. Koszonom a segitsegeteket,es gratulalok a jogsihoz Mindenkinek!:-)
2013. márc. 21. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
maga a vezetés, egy hónap volt, habár ez nyáron volt
2013. márc. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!