Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "A" kategóriás motorkerékpár...

"A" kategóriás motorkerékpár jogsi megszerzése, de a korhatár nem passzol?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és szeretnék "A" korlátlan kategóriás motorkerékpár jogsit csinálni. VISZONT, november közepén töltöm a 20,5-et, amikor elkezdhetem a jogsit. 2013 januárjától megváltoznak a szabályok, de ha most novemberben beiratkozom, és elhúzódik nyárra, akkor is megkapom a jogsim 21 évesen, vagy majd csak 24 évesen fejezhetem be? :S

Előre is köszönöm a választ!

2012. okt. 29. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kapod meg.

Azt beszélik hogy annyi lesz hogy az addigi "eredményeidet" beszámítják A2-őbe és örülhetsz hogy egyáltalán nem buktál sok tízezret...

2012. okt. 29. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
És télen van gyakorlati vizsgáztatás/oktatás? XD :D
2012. okt. 29. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
November 30-március 1 között nincs!
2012. okt. 29. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Megcsinálod jövőre az A2-t (mert csak az számít majd bele a korlátlanba) és 2015-ben 22 évesen megcsinálod a korlátlant! Így is nyersz 2 évet!
2012. okt. 29. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak sajnos nekem nincs "kedvem" ennyi vizsgát, tanfolyamot csinálni, egyébként jó ötlet lenne! Na mindegy, hát akkor marad 24 éves korra... :'( Hülyeség volt megkérdeznem, mert akkor sem csinálhatom meg, mert ugye nem töltöm a 21-et.

Köszönöm a segítséget!

2012. okt. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!