Fulladozik az autom motorja mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nekem az a problémám a vasammal hogy benyomom a gázpedált és rá mondjuk 1-1,5 mp re érzékeli csak a motor ezt és utána pörög fel. hapedig megyek vele váltok mondjuk 2500 fordulatnál benyomom a kuplungot nem esik le a fordulat söt még talán egy kicsit fel is pörög olyan 100 fordulattal és utána esik csak lassan vissza ha nem váltok, de ha váltok magasabb sebességi fokozatba akkor meg miután visszaengettem a kuplungot akkor esik csak vissza de csinál még okos dolgokat sajnos ha üresbe hagyom a gépet felpörgetem 5000 fordulatig ott egyszer csak leszabályzáshoz hasonló dologot csinál hanem csattog meg vissza esik a fordulat 1000 2000 ig és onnan szenved felpörög kicsit vissza esik közbe durrog. Hideg motorral is ezt csinállja de akkor ha gázt adok és nem is pörög fel kb hanem szenvedve jár alapjárata ugyan akkormeg tökéletes. Lehet hogy elvan vlm koszolodva vagy katalzátor? tanácsokat várom :) ( ford focus seadan ghia) 2000 2.0 ) elörre is köszönöm2009. szept. 16. 20:39
1/5 anonim válasza:
Nekem ugyan Peugeot-om volt (1999-es, 306-os), amiben ugye csúcsszuper francia elektronika van, de hasonlókat csinált - központi vezérlőegység ment tönkre benne. Remélem a tiédnek nem ez a baja :-(
2/5 anonim válasza:
ha a gázpedál reakciója nem a legjobb az nem feltétlen gond, mert az lehet attól, hogy egyszerűen elektromos a gázpedál benne
3/5 anonim válasza:
Szerintem az alapjárati léptetőmotor rossz, vagy el van kostolódva
5/5 A kérdező kommentje:
gázbóvdenes és nem a holtjáték miatt van :)
2009. szept. 17. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!