Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Simsonom üres járatban...

A Simsonom üres járatban felpörög. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Van egy Simson S51-em. És pár napja üres járatban felpörög. Amúgy pöcre indul. Gondolom farsot szív. A karburátort kipucoltam ott nem volt probléma. Mi lehet a baja?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. márc. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam ilyesmi akkor történt, mikor lukas volt az úszó...
2013. márc. 19. 20:08
 2/7 A kérdező kommentje:
az nem lyukas.
2013. márc. 19. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
főtengely szimeringet cseréld ki minden féle képpen a miatt is csinálhatya.
2013. márc. 19. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem először a karburátort kell megvizsgálni mielőtt nekiesel a blokknak, mosd ki benzinnel a karburátort, és kompresszorral fújkáld ki, de úgy kell kifújkálni hogy szétszeded a karburátort ripityára, utána összerakod, és újból beállítgatod totál gyári értékekre, a levegőt és alapjáratot is, egyébként lehet hogy akad a súber, mikor rakod össze a karburátort akkor varógép olajjal vagyis műszer olajjal olajozd meg a súbert és azt ahol jár le fel a súber! esetleg nézd meg hogy a légszűrővel összekötő gumi nem e repedezett, vagy hogy jól illeszkedik e!

ha nem lett változás akkor utána cseréld a szimeringet...

2013. márc. 19. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A karburáttorral így tettem elnézést azt nem irtam oda. Akkor majd próbálkozok a szimeringel :)
2013. márc. 19. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy főtengely-szimmering .Nekem akkor csinált ilyet,amikor a lendkerék-felőli oldalon szakadt volt a szimmering. 22x35x7-es emlékeim szerint a mérete.
2013. márc. 20. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségét! A méretek megvannak SKF szimeringet veszek bele. Hétvégén megcsinálom remélem jó lesz.
2013. márc. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!