Kezdőmotornak ezek jók? (lent)
Figyelt kérdés
én a Yamaha aeroxra és a jog-rr re gondoltam, mert azt hallottam hogy megbízhatók és alkatrész is van hozzájuk alkatrész is később szeretném egy kicsit tuningolni is leendő robogóm, a hajtásban szeretnék egy kis tuningot hogy erősebb legyen+sport kipufogó és egy kicsit nagyobb porlasztó. Melyiket ajánlanátok jobban?? és a tuninghoz milyen alkatrészeket érdemes használni?2013. márc. 19. 16:55
2/11 petizacc válasza:
Ezekkel az a probléma, hogy amiket felsoroltál egyik sem motor. Ezek arra valók, hogy leugorj velük a sarki boltba.
Ha normális motort szeretnél 50 ccm-ben akkor gyorsasági közül a Yamaha TZR 50, endurok közül Yahaha DT 50, Derbi Senda, Aprilia RX.
3/11 anonim válasza:
Igazat kell adnom a 2. válaszadónak, valóban nem tanulsz meg robogón motorozni. ellenben ha a forgalmat akarod még szokni arra megteszi, de én is váltósat néznék a helyedben supermoto kategóriában
4/11 anonim válasza:
Jog-ot... Elég tucatmotor, mindenhol hozzádvágnak alkatrészeket hozzá, még tuning cuccokból is bőven el van látva a piac...
5/11 anonim válasza:
ha van rutinod a közlekedésben nyugodtan kezdj a fent említett motorokkal, ha nincs akkor tanulj meg robogóval közlekedni és utána jöhetnek a "motorok"
6/11 anonim válasza:
Helo, nekem volt simsknon, (első motor) kb2 hónapig volt meg, annyira csúnya volt hogy szégyeltem használni, eladtam, aprilia sr 70ért vettem 2000 évjáratú, utána full stage6 lett, profival behangoltattam, 130km/h a vége, gyári 78km/h és 3000kmet belehajtottam és semmi pénzért nem csinálnám vissza, jah és a 70-és endurot és gyorsaságig semmire se veszi.... Csak robogó :) azon érzed csak az erőt mikor húz, a kis gyorsasági lásukk be, rohadt vicces, enduro is egy kis homokuton, bukkonan akkora erölködés felmenni mint az állat (haverokon látom), de tanyára B jogsival az a jó, döntsd el mit szeretnél és hol használni..
7/11 anonim válasza:
Utolsó.. Igazad van 50-esbe igáz csak a robogók jók, a többi a kategori szégyene, de háh kinek mi :)
8/11 anonim válasza:
Utolsó előti: tuninghoz 70és henger (enélkül max 10km/h-val megy jobban a moci.. Legaláb 17,5 karbi használtan (6eft) variátor, ha a kuplung jó felesleges addig cserélni, ugyan íg. Az égszílyalis... Stage6, polini, malossi ezeket keresd. De akk kell kipu is, az a legdrágább nekem stage6 r1200 van kb 110000ft, de egy leovince xs, stage6 pro replica is jó, leo vince TT ne vegyél!!!! De ez is használtan kb 20ft, illetve kuplung rugót, tolorugot vegyél :) enyémbe mindkettő legerősebb, (gyorsulás) kb 80 pörög a mutató, főtengelyből meg olyat vegyél ami legalább 15000 fordulatot bír motoforce R ha jól tudom 20000ft körüli.. (hengert és főtengelyt csak ujját, és stage 6 főtengelycsapágyat 10000 2db csapáy 2db szimering ez a legjobb ez 20000 fordulAtot elbír, a robogoba egy élet :) hengerből stage 6 pro racing alu hengerem van, de ggyorsulásra street race a leegjobb, az vashenger és 2 gyűrűs, az enyém csak 1 :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem semmikáp, semmi minőségi cucc nincs, dráa is hozzá ráadásul... Akkőr vegyen aeroxot, jobban is megy, illetve ha szép autóra is beszámolják, illetve más motorra, simsont nem nagyon... Meg ha megunja és eladja semmi értelme, robogó jobban is tapad betonos úton, menőbb is, illetve kényelmesebb, de kinek a kúp kinek a kapszula...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!