Milyen autót vegyek ha 300 ezer Forintom van az egész bulira?
Íme egy öregecske diesel. Egy kis olvasnivaló.
van egy ismerősöm aki még mindig egy audi 100 dízellel jár neki bevált
itt egy pár szívódízel
és egy túrbó dízel
mondjuk a sívódízellel jobban járnál mert alacsonyab a fogyasztása és az alacsonyabb teljesítmény miat a fizetni valók is pl a bizti
Ezek olyan 5.5 liter körűl fogyasztanak
Túlzás, hogy 200-ért csak bontószökevényt kapsz.
Swiftet simán találsz ennyiért, nekem pl. van egy, 94-es, a küszöböt kell csak cserélni műszaki vizsgára, minden más tökéletes az autón. 5 év alatt csak 10 ezer km-t nyomtam bele, a kopó alkatrészek pedig ki lettek cserélve.
Ennyi pénzért Swiften kívül mást nem mernék ajánlani.
Köszönöm mindenkinek. Még egy kicsit gyűjtögetek inkább még hozzá.
Swift van a családban, nagyon megbízható, jó autó, és ha pörgetik egész szépen szedi a lábát. Az hogy vékonyak a lemezek annyira nem érdekel...
A digó limót már olvastam, hát nem semmi. De az ilyen történeteket csak mesélni jó, megélni szar. :D Meg pénzem sincs havonta költeni alkatrészekre, bár a motorja tényleg tartós.
Golf 2 is tetszik, de szegénykék már olyan öregek hogy alig lehet találni épkézláb példányt. Az 1.6d viszonylag olcsó, csak hát még fiatal vagyok, szeretem ha húz az autó. (nem hajtok gyorsan 90-100 között szoktam menni, én csak a gyorsulás érzetét szeretem. :) Persze nem húzatom mindig, mert akkor fogyaszt rendesen az autó. Inkább csak hétvégén)
Az 1.6 td már jó lenne a 70 lovas turbódízel nekem már elég, és nem is fogyaszt többet az 1.6d-nél csak fél-egy litert. Viszont a normálisabbakat aranyárban mérik.
Magamról annyit hogy pályakezdő vagyok, és az autó azért kéne mert falun lakom, és olyan szerencsétlen a menetrend hogy várhatok 2 órát a buszra, vonat meg nincs.
Úgyhogy egyenlőre marad a buszozás. Köszönöm mindenkinek a válaszát. Ha valamit még tudtok javasolni akkor ne tartsátok magatokban. ;)
Meg kell nézni. Azért egy ilyen felszereltségű swiften túl sok rejtett hiba nincs. Ha nem hengerfejes a motor, akkor kb bármi fillérekből javítható, de még egy motorfelújítás sem drága. Ha a 145-ezresre még ráköltesz ötvenet akkor is megéri. DE itt van még valami, korrekt felszereltséggel egy jó autó korrekt áron.
Apósom szokta volt mondani:
egy autót nem megvenni nehéz,hanem fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!